HomeCulturaL’Institut Escola 3 d’Abril acull el projecte educatiu del Liceu ‘La cuina...

L’Institut Escola 3 d’Abril acull el projecte educatiu del Liceu ‘La cuina de Rossini’

En el marc dels programes educatius i socials, LiceuAprèn i LiceuApropa el Gran Teatre del Liceu inicia el projecte ‘La cuina de Rossini‘ als centres per tal que tota la comunitat educativa desenvolupe un projecte globalitzador al voltant de l’espectacle.

D’esta forma, l’Institut Escola 3 d’Abril de Móra la Nova s’ha desplaçat al Liceu a l’espectacle i han dut a terme diferents projectes i propostes entorn d’esta obra. El treball s’ha desplegat al llarg de tot el curs en col·laboració entre l’equip docent i l’equip de LiceuAprèn.

Estes propostes educatives tenen com a objectiu potenciar l’escolta musical, la creativitat, la comunicació, la interacció, el pensament crític i el coneixement així com connectar l’òpera, la música i la dansa amb altres àmbits des d’una mirada competencial, interdisciplinària i inclusiva.

El projecte s’ha dut a terme amb un seguit de fases i actuacions com per exemple l’assistència de tots els alumnes de primària a l’espectacle La cuina de Rossini, tallers al Liceu el mateix dia de l’espectacle, treball amb l’Escola d’Arts, l’Escola de Música i la Llar d’Infants de Móra la Nova, entre moltes altres activitats.

La cuina de Rossini és un espectacle per a nens i nenes entre 6 i 12 anys que els endinsa en les òperes del compositor italià amb una dramatúrgia molt actual que dona visibilitat a valors com la passió per la música, la superació, els hàbits saludables i el respecte per la diferència.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

35 + = 40

Últimes notícies