HomeCulturaLo Pati d’Amposta s'alia amb L’Aquila Reale di Licenza per promoure la...

Lo Pati d’Amposta s’alia amb L’Aquila Reale di Licenza per promoure la seva primera residència artística internacional

Lo Pati – Centre d’Art de les Terres de l’Ebre inicia una nova col·laboració amb L’Aquila Reale: Centro d’Arte e Natura di Civitella di Licenza per promoure la seva primera residència artística internacional a Licenza a la regió del Lazio (Itàlia). L’estada tindrà un mes de durada i es desenvoluparà durant setembre, octubre o novembre de 2023. La convocatòria es desenvoluparà en el context del programa LaValle, amb el qual la Valle dell’Aniene vol reforçar l’acció i participació intergeneracional a través d’accions artístiques de col·laboració i implicació social que uneixen els coneixements sostenibles, les pràctiques artístiques, la memòria i les problemàtiques dels territoris rurals.

La residència està pensada per a artistes, comissaris i comissàries que vulguin desenvolupar un procés de producció, creació o investigació. Es valoraran especialment projectes que relacionin art i territori (naturalesa, muntanya, arqueologia, arquitectura, ruralitat, sostenibilitat, etc.) conceptes vinculats als propòsits dels dos centres impulsors. L’artista tindrà l’allotjament gratuït i rebrà 1400€ en concepte d’honoraris, producció i desplaçament. Per participar-hi es poden presentar candidatures fins al 16 de juliol de 2023.

El jurat encarregat de selecció estarà format per Aida Boix, directora del Centre d’Art Lo Pati; Francisco Navarrete i Andrés Gallardo, membres del Collettivo L’Aquila Reale: Centro d’Arte e Natura di Civitella di Licenza; i per dos representants de l’administració municipal del Comune di Licenza.

L’Aquila Reale Centre d’Art e Natura di Civitella di Licenza és un col·lectiu artístic, associació cultural i un centre cultural autogestionat, que compta amb una àmplia xarxa de sinergia territorial, i que està situat en la localitat de Licenza, a la Valle dell’Aniene, província de Roma. El seu projecte se centra en la recerca i experimentació artística, intercanvi, aprenentatge, reflexió crítica i la difusió de les pràctiques i sabers locals, amb un enfocament en la vocació territorial, implicació comunitària, regeneració de l’espai públic i la recomposició dels llenguatges de l’art i la ciència.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

61 + = 68

Últimes notícies