HomeCulturaLo Pati inaugura la mostra 'Abans el llenguatge' de l'artista visual Nora...

Lo Pati inaugura la mostra ‘Abans el llenguatge’ de l’artista visual Nora Ancarola

Lo Pati Centre d’Art de les Terres de l’Ebre a Amposta ha presentat l’exposició ‘Abans el llenguatge / Antes del lenguaje de l’artista visual Nora Ancarola, amb la col·laboració de les creadores Camila Barcellone i Diana Rangel i de la psicoanalista Celeste Reyna. Més de dos-centes persones han assistit a la inauguració de la mostra que reflexiona al voltant de tres eixos temàtics (la comunitat, la frontera i el llenguatge) i que es podrà veure fins al 16 de gener.

D’una banda consta de sis instal·lacions artístiques a l’espai expositiu a Lo Pati; el segon bloc és el que han anomenat accions deslocalitzades que s’han desenvolupat conjuntament amb la Fundació Pere Mata Terres de l’Ebre i ESARDI – Escola d’Art i Disseny d’Amposta i per acabar una col·laboració amb La Caníbal Edicions, que a tall de catàleg de l’exposició ha publicat un diari que recull articles filosòfics i de crítica d’art per aprofundir des de la vessant teòrica sobre tots aquells temes que nodreixen l’exposició.

L’artista visual Nora Ancarola ha comentat “en este treball invito a repensar la societat i per fer-ho utilitzo el so, el vídeo i la paraula per parlar dels exilis, de les migracions i de com tot això s’interrelaciona amb el llenguatge”.

La directora de Lo Pati i comissària de l’exposició Aida Boix ha afegit que “el projecte és molt plural, perquè ha comptat amb la intervenció i la complicitat de moltes persones: professionals del món de l’art, la psicologia, les psicoanàlisis i la gestió cultural, entre d’altres. De fet, l’exposició té moltes potes i s’ha desplegat en tres àmbits”.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies