HomeSense categoriaLo Planter conclou el projecte Danses Vives d’Arrel Tradicional amb una ballada...

Lo Planter conclou el projecte Danses Vives d’Arrel Tradicional amb una ballada de jotes amb més de 250 alumnes

Lo Planter presenta la trobada escolar intercentres sobre “Danses Vives d’Arrel Tradicional” que tindrà lloc el divendres 26 d’abril a la Plaça de l’Ajuntament de Tortosa.

Aquesta activitat servirà de cloenda al programa de formació que per als mestres de primària s’ha dut a terme durant aquest curs escolar. El projecte formatiu s’ha organitzat a través Departament d’Ensenyament i el Departament de Cultura, sent Lo Planter l’entitat encarregada d’impartir la formació de les diferents danses treballades

Un grup de mestres d’escoles del Baix Ebre i Montsià han après jotes com la d’Ulldecona, Fatarella, Tivenys i rondalla, per desprès poder-les transmetre als seus alumnes amb la finalitat de donar a conèixer danses vives d’arrel tradicional al nostre territori.

La trobada preveu un participació de més de 250 alumnes que, al ritme de la música de Lo Planter, ballaran de manera conjunta les diferents jotes en el que esperem sigui un matí de festa i cultura popular per a tots ells.

 

Lo Planter, escola de ball, cant i música tradicional 

Lo Planter és una escola amb seu a Tortosa que pretén difondre i ensenyar el repertori tradicional de les Terres de l’Ebre a qualsevol persona interessada per tal que es familiaritzi amb el repertori tradicional del territori i que es converteixi, així, amb un element mitjançant el qual la gent pugui gaudir de la música i la dansa des d’un punt de vista col·lectiu i social. Lo Planter és una escola moderna i adaptada als nous temps i vol ser un pont de continuïtat de la tradició a les noves generacions.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 71 = 72

Últimes notícies