HomeSocietatLo Taulell al Carrer, l’aposta del comerç tortosí fa també seua la...

Lo Taulell al Carrer, l’aposta del comerç tortosí fa també seua la Festa del Renaixement de Tortosa

Els comerciants de la ciutat de Tortosa viuen des de fa anys d’una manera molt activa la Festa del Renaixement.

Les associacions de comerciants són, en definitiva, hereves de les antigues confraries que regulaven bona part de la vida social de la ciutat al segle XVI, i participen en la Festa amb Lo Taulell al Carrer. Es tracta d’una mostra de la seua vitalitat actual: surten al carrer, engalanen les parades i la gran majoria dels venedors van vestits d’època.

El Mercat Municipal es convertix en un punt central, les parades s’engalanen i el personal també es vestix. Les portes d’accés es decoren amb grans banderes, com si es tractés de l’entrada a un temple de consum de productes i queviures de primera qualitat.

Es configura un gran circuit que va des del centre comercial fins a la ciutat antiga, amb la Festa del Renaixement com a rerefons, que transforma els barris i ens transporta al passat.

El divendres 22 de juliol tindrà lloc a les 19.30 h la inauguració oficial de Lo Taulell al Carrer, a càrrec de Maria José Fernàndez, presidenta de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE) Aquell dia els comerciants reben la visita dels procuradors, acompanyats pel seguici de les famílies nobles.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

19 + = 20

Últimes notícies