HomeSocietatLa Plataforma per un nou Hospital vol ser “el pretext” per a...

La Plataforma per un nou Hospital vol ser “el pretext” per a un front comú de partits

La Plataforma per un Nou Hospital a les Terres de l’Ebre vol traçar una estratègia conjunta amb els cinc diputats ebrencs al Parlament per a pressionar perquè s’incloga una partida generosa en els pressupostos de la Generalitat del 2023 per a la construcció d’un nou centre en un una nova ubicació, més accessible que la de l’actual Verge de la Cinta de Tortosa. L

’Ajuntament de Tortosa ha plantejat construir-lo als terrenys del Camí de Roquetes. En este context, abans que al setembre arranque un nou curs polític amb els comptes de la Generalitat com un dels principals eixos de negociació d’un Govern que no té majoria absoluta, integrants de la plataforma i polítics es van reunir dilluns passat a Tortosa, al Centre Cívid de Ferreries, per a avaluar quina és la millor manera de presentar i fer valer les 25.000 signatures ciutadanes recollides en favor d’un hospital nou per al territori.

D’entrada, partits, activistes i membres de la comissió tècnica impulsada per la plataforma, amb representants del col·lectiu sanitari o arquitectes, entre altres, constituiran una comissió mixta per a veure com i quan es presenten les signatures al Parlament. La plataforma vol ser “la goma d’enganxar” per tal que les forces polítiques “obliden els colors” i treballen conjuntament per un únic objectiu. A la trobada, hi van participar representants de Junts per Catalunya, Esquerra Republicana, Socialistes i En Comú Podem, els quatre amb algun escó per l’Ebre.

“Volem ser el pretext per tal que uns i altres pensen en el territori més enllà de les discrepàncies polítiques legítimes”, va explicar el portaveu Sisco Lahosa. “La lluita és perquè el Govern faça dotació d’una partida pressupostària digna, mereixedora d’estes terres”, va afegir el president de l’entitat, Miquel Franch.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 60 = 69

Últimes notícies