HomeSuccessosLocalitzen dos tallers mecànics clandestins a Godall i a Santa Bàrbara

Localitzen dos tallers mecànics clandestins a Godall i a Santa Bàrbara

Agents del Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil de Tarragona van localitzar dos tallers mecànics clandestins on es feien treballs de reparació i manteniment de vehicles de motor. Un situat en la localitat de Godall i l’altre en la de Santa Bàrbara. Les activitats que es desenvolupaven mancaven de tots els requisits legals i autoritzacions per a exercir les seves funcions.

En aquests dos establiments hi havia diversos vehicles en fase de reparació, eines d’ús professional, pneumàtics usats, olis, pintures, bateries i motors desmuntats.

Davant aquests fets, els agents van procedir a la confecció de diferents denúncies en matèria de residus, seguretat industrial i llicències administratives, que van ser remeses als departaments corresponents de la Generalitat de Catalunya.

Cal destacar que aquest tipus d’activitats generen gran quantitat de residus al medi ambient en mancar de mesures de seguretat i control industrial. A més, formen part de l’economia submergida, i perjudiquen els tallers que sí que compleixen amb totes les mesures legals i mediambientals.

Amb aquests dos tallers clandestins irregulars ja són set en total els localitzats a la província de Tarragona pels agents del SEPRONA. De fet, entre les labors de protecció del medi ambient i de la naturalesa de la Guàrdia Civil, es troba la recerca d’activitats de caràcter clandestí que generin residus perjudicials tant per al medi ambient, com per al desenvolupament econòmic d’una determinada zona.

La col·laboració ciutadana, conscient del greu perjudici per al medi ambient, ha estat essencial per a iniciar les perquisicions policials tendents a la localització dels esmentats tallers.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 51 = 56

Últimes notícies