HomeSuccessosLocalitzen un taller mecànic clandestí a Roquetes

Localitzen un taller mecànic clandestí a Roquetes

Una de les patrulles del Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil en coordinació amb la Policia Local de Roquetes van localitzar en una finca d’una zona rural de Roquetes, un establiment que es dedicava al manteniment i reparació de vehicles de motor.

Es va poder constatar l’existència d’una activitat comercial il·legal dedicada a la reparació i manteniment de vehicles.

L’establiment no es trobava donat d’alta, ni amb cap llicència, autorització o documentació administrativa. Emmagatzemava diversos vehicles en fase de reparació i diferents residus contaminants com a oli de motor usat, bateries, pneumàtics, ferralla, etc. Hi havia nombrosos recanvis i eines relacionades amb l’activitat de reparació i manteniment de vehicles de motor.

Estos residus, abocaments i ferralla són elements, que tenen la qualificació de perillosos i han de rebre un tractament específic quant al seu emmagatzematge, havent de realitzar la seua retirada un gestor autoritzat, pel seu alt grau de contaminació per al medi ambient.

Arran de la inspecció, la Policia Local de Roquetes i el SEPRONA, van confeccionar deu denúncies per infraccions administratives relacionades amb l’obertura i funcionament de tallers de reparació de vehicles, les sancions de multa dels quals poden aconseguir fins a 300.000 euros, per tractar-se de residus perillosos. Estes actes van ser remeses a l’Ajuntament de Roquetes, la Delegació Provincial de Vicepresidència i Territori, així com d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

El taller clandestí, havia estat denunciat en diverses ocasions, concretament entre els anys 2014, 215, 2016 i 2019, tot i així va continuar amb l’activitat de manera il·legal, per la qual cosa es va procedir a precintar les instal·lacions com a mesura preventiva, amb la finalitat d’impedir la continuïtat d’activitat fins que les Autoritats competents resolguen sobre tal mesura.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies