HomeTurismeL'ocupaci贸 hotelera del mes d'agost al Camp de Tarragona i les Terres...

L’ocupaci贸 hotelera del mes d’agost al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre s’enfila fins al 90%

Els allotjaments tur铆stics del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre han assolit una mitjana del 90% durant el mes d’agost, segons dades de l’AEHT (Federaci贸 d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Prov铆ncia de Tarragona). En el cas de la costa, durant les setmanes centrals, s’ha arribat al 98%. A destins com Cambrils o Altafulla, 茅s on m茅s constant ha estat la mitjana, assolint fins al 95% d’ocupaci贸 durant tot el mes d’agost. En territoris com l’Alt Camp o Reus, els caps de setmana han concentrat l’ocupaci贸, arribant al 90 i fins i tot al 100%, per貌 entre setmana la mitjana ha baixat al 60% i el 70%.

Per altra banda, determinades zones d’interior com la Terra Alta, el Priorat o la Conca de Barber脿 han tingut una baixa ocupaci贸 durant l’estiu, i preveuen que es compensi durant la temporada m茅s forta d’aquests llocs, entre setembre i octubre.

L’煤ltima hora ha caracteritzat les reserves arreu de la demarcaci贸 i, per altra banda, les estades, majorit脿riament, han estat m茅s curtes. El perfil de client varia segons el territori i mant茅 el perfil habitual, per貌 en el cas de cases rurals, s’ha detectat un augment del client de proximitat.

Pel que fa a apartaments tur铆stics, l’ocupaci贸 tamb茅 ha rondat el 90%, assolint la plena ocupaci贸 fins a la tercera setmana d’agost en municipis com Tarragona.

Setembre al 80%

Respecte a les previsions pel setembre, tot i que ara com ara el percentatge de reserves encara 茅s baix, aproximadament d’un 30%, s’espera tancar la temporada amb una ocupaci贸 del 75 o 80%. El mes de la tornada a l’escola, doncs, es caracteritza per les reserves d’煤ltima hora i per un canvi en el perfil de client que combina el turisme vacacional amb el de negocis, sobretot durant la segona quinzena i en poblacions com Tarragona o Altafulla.

En relaci贸 amb la restauraci贸, s’ha viscut un agost de pr脿cticament plena ocupaci贸 la setmana anterior i posterior al 15 d’agost, arribant al 100% els caps de setmana i al 80% entre setmana en alguns punts del territori com Reus i Tarragona. La resta de mes, s’ha viscut un agost m茅s inestable en determinades zones com el Baix Pened猫s, a causa del cap de setmana de pluges i a l’elecci贸 d’altres destins per part dels turistes amb m茅s poder adquisitiu.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

+ 76 = 85

脷ltimes not铆cies