HomeTurismeL’Oficina de Turisme d'Amposta amplia l’horari d’atenció als visitants durant l’estiu

L’Oficina de Turisme d’Amposta amplia l’horari d’atenció als visitants durant l’estiu

L’Oficina de Turisme d’Amposta amplia l’horari d’obertura durant els mesos d’estiu. Des d’este mes de maig fins a l’11 de setembre, el punt d’informació turística obrirà tots els dies en horari de matí i tarda, excepte els diumenges i dilluns que ho farà només al matí. L’horari d’atenció al públic serà de 9 del matí a 14 hores i de 16 a 19 hores.

El regidor de Turisme i Promoció Exterior, Pep Simó, destacava que “és la primera vegada que l’Oficina de Turisme obrirà matí i tarda durant els tres mesos d’estiu, complint així una reivindicació del sector de poder augmentar les hores d’atenció als visitants”. A esta ampliació d’horari se suma un punt d’atenció turística de temporada al Poble Nou del Delta, que estarà en funcionament els mesos de juny, juliol i agost.

A més de l’atenció presencial, l’Oficina de Turisme d’Amposta compta amb un servei d’atenció telefònica, per correu electrònic i mitjançant el canal de WhatsApp de Turisme, uns serveis que es van estrenar durant la pandèmia de la Covid-19.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 46 = 50

Últimes notícies