HomeSense categoriaL’Oficina de Turisme de la Ràpita recull el segell de la ‘Q’...

L’Oficina de Turisme de la Ràpita recull el segell de la ‘Q’ de Qualitat Turística a Fitur

 L’Oficina de Turisme de la Ràpita va rebre el segell ‘Q’ de Qualitat Turística durant la #NocheQ en el marc de Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid. 

Aquest distintiu que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) reconeix l’esforç realitzat per les empreses i institucions turístiques en la implantació d’un sistema de qualitat. L’Oficina de Turisme de la Ràpita es va aconseguir certificar el passat mes de juny després d’haver assolit els requisits de l’ICTE. 

A Catalunya són set les oficines de turisme que han aconseguit certificar-se amb aquest segell de qualitat. L’Oficina de Turisme de la Ràpita passa així a ser l’única oficina de turisme que ostenta aquesta certificació de qualitat a la província de Tarragona. És un aval a la qualitat del servei i s’obté com un pas més en el camí iniciat per arribar a ser una referència en el sector. 

La Ràpita va ser present un any més a la fira de turisme més important de l’estat espanyol a través de l’estand de les Terres de l’Ebre de la Diputació de Tarragona. La delegació rapitenca, formada també pels responsables de l’Estació Nàutica, van mantenir diverses reunions amb turoperadors en línia així com amb proveïdors tecnològics per tal de seguir innovant en la comercialització dels productes turístics. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 29 = 35

Últimes notícies