HomeSocietatL'Onada la R脿pita 茅s reconeguda amb el Premi Espais Saludables

L’Onada la R脿pita 茅s reconeguda amb el Premi Espais Saludables

La resid猫ncia L’Onada la R脿pita ha estat la guanyadora de la IV edici贸 del Premi Espais Saludables, que atorga la Societat Catalana de Mediaci贸 en Salut, de mans del seu president, el senyor Carles Garc铆a Roqueta, en un acte que es va celebrar a Barcelona.

El projecte premiat abordava la mediaci贸 per a gestionar possibles conflictes, en l’aplicaci贸 de protocols COVID-19, entre persones residents, fam铆lies i l’equip de professionals.

Entre diversos aspectes, el projecte volia visibilizar que l’aplicaci贸 de certes mesures preventives dins l’entorn residencial podien provocar desacords en algun moment, per貌 que la comunicaci贸 i la transpar猫ncia s贸n essencials per resoldre discrep脿ncies, i la mediaci贸, un bon m猫tode. L’objectiu era detectar i anticipar-se als possibles conflictes, i en cas de produir-se, mediar amb les parts i arribar a acords.

Van recollir el premi la directora del centre i autora del projecte Penny Subirats, i la subdirectora del centre, Chari D铆az.

La directora t猫cnica de L’Onada la R脿pita, Penny Subirats explica que l’貌rgan de medicaci贸 va recon猫ixer el treball de L’Onada amb gran admiraci贸: “ens van dir que van quedar molt contents amb el treball i el seu resultat. Rebre compliments no 茅s f脿cil, potser no hi estem acostumats… per貌 ens omple d’energia!”

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

28 + = 31

脷ltimes not铆cies