HomeSocietatL'Onada la Ràpita és reconeguda amb el Premi Espais Saludables

L’Onada la Ràpita és reconeguda amb el Premi Espais Saludables

La residència L’Onada la Ràpita ha estat la guanyadora de la IV edició del Premi Espais Saludables, que atorga la Societat Catalana de Mediació en Salut, de mans del seu president, el senyor Carles García Roqueta, en un acte que es va celebrar a Barcelona.

El projecte premiat abordava la mediació per a gestionar possibles conflictes, en l’aplicació de protocols COVID-19, entre persones residents, famílies i l’equip de professionals.

Entre diversos aspectes, el projecte volia visibilizar que l’aplicació de certes mesures preventives dins l’entorn residencial podien provocar desacords en algun moment, però que la comunicació i la transparència són essencials per resoldre discrepàncies, i la mediació, un bon mètode. L’objectiu era detectar i anticipar-se als possibles conflictes, i en cas de produir-se, mediar amb les parts i arribar a acords.

Van recollir el premi la directora del centre i autora del projecte Penny Subirats, i la subdirectora del centre, Chari Díaz.

La directora tècnica de L’Onada la Ràpita, Penny Subirats explica que l’òrgan de medicació va reconèixer el treball de L’Onada amb gran admiració: “ens van dir que van quedar molt contents amb el treball i el seu resultat. Rebre compliments no és fàcil, potser no hi estem acostumats… però ens omple d’energia!”

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies