HomeSuccessosL'Onada obre una inspecció interna i un expedient al treballador investigat per...

L’Onada obre una inspecció interna i un expedient al treballador investigat per agressions sexuals a Alcanar

Consternació a l’empresa L’Onada Serveis, gestora de la residència de gent gran d’Alcanar, pel cas de presumptes agressions sexuals que s’investiga. L’empresa ha obert un expedient laboral en fase d’investigació al treballador detingut com a presumpte autor de les agressions sexuals a dues dones residents. També s’ha iniciat una inspecció interna per esclarir el cas i detectar si hi ha més víctimes, i una revisió del procediment de prevenció de “situacions similars”.

L’home ha estat treballador del centre d’Alcanar durant 10 anys i havia rebut diverses vegades el reconeixement que atorguen residents i familiars com a treballador de l’any al centre. L’Onada demana que es preservi també la presumpció d’innocència.

Diumenge, la directora general de L’Onada Serveis i la subdirectora del centre d’Alcanar es van personar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra d’Amposta quan se’ls va comunicar que s’havia interposat una denúncia penal contra un treballador de la residència d’Alcanar. Informades que s’havia denunciat un cas d’agressions sexuals a una usuària del centre per part d’un dels treballadors, van oferir tota la col·laboració en la instrucció del cas, que es troba sota secret de sumari.

L’Onada ha ofert suport psicològic a les víctimes per part de professionals externs a l’empresa, experts en situacions d’alt nivell d’estrès, i ha comunicat el cas a les famílies de totes les persones usuàries del centre canareu així com als organismes oficials competents en el sector de la dependència.

Des de L’Onada Serveis han remarcat “l’absoluta voluntat de col·laboració” amb la justícia i els Mossos d’Esquadra per “aclarir els presumptes fets constitutius de delictes greus” preservant també la presumpció d’innocència de la persona investigada.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 32 = 39

Últimes notícies