HomeSalutL’Onada Serveis inaugura GeriArt a L’Onada la Ràpita

L’Onada Serveis inaugura GeriArt a L’Onada la Ràpita

Este divendres 21 de juny L’Onada Serveis portarà a terme la inauguració de GeriArt a la seua residència de la Ràpita, amb la presència de la directora general de L’Onada, Cinta Pascual, i també del conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, entre altres autoritats convidades.

Es tracta de la primera de les quatre exposicions que, de forma simultània, es podran veure pels diferents centres de gent gran que gestiona L’Onada.

Cada exposició consta de 60 quadres de 60 autors diferents, representants de distints estils i tècniques pictòriques, el conjunt de les quals és un recorregut per les tendències artístiques contemporànies.

Aquestes 60 obres, escollides amb molta cura per cadascuna d’aquestes exposicions, estan recollides en un catàleg que conté la informació detallada de l’autor o autora, i de l’obra que es mostra.

GeriArt, a més, compta amb distints quadres de pintors locals i també de persones usuàries del centre que actuen com a artistes convidats en el projecte “Grans Artistes, Artistes Grans”. Les seves obres es recullen en un catàleg especial, editat només per a les exposicions que es portaran a terme en cada centre en concret.

Les exposicions, el seu lloc d’exposició i el seu objectiu

Les distintes exposicions de GeriArt, els seus noms i les seves ubicacions són les següents:

  1. “Memòries en color. El llegat artístic vintage”. L’Onada La Ràpita. 21 juny 2024
  2. “Colors de record. Un recorregut per l’art d’una era”. Residència Mossèn Vidal i Aunós (Titularitat Generalitat de Catalunya). Barcelona. La Bordeta. 28 juny 2024 (pendent de confirmació).
  3. “Reflexos del passat: Una mirada al segle XX”. L’Onada Riudoms. 4 juliol 2024 (pendent de confirmació).
  4. “Nostàlgia en pinzellades. L’esplendor artístic del passat”. Residència L’Onada Vila Clavellina. Premià de Mar. 12 juliol 2024 (pendent de confirmació).

La comissària d’aquestes exposicions és Sílvia Zaragoza.

L’objectiu de GeriArt és apropar l’art a les persones usuàries de les residències per tal d’afavorir els efectes positius que l’art genera sobre les persones pel que fa a concentració, observació, canvi de l’estat d’ànim, socialització i un camí obert a la cultura. A més, al llarg dels mesos que l’exposició estarà oberta, es portaran a terme distintes activitats de laborteràpia relacionades amb l’art.

Tot celebrant el 30è aniversari de L’Onada Serveis

La inauguració de l’exposició GeriArt, Art i Gent Gran a la residència de L’Onada la Ràpita, juntament amb els projectes 60 obres/60 artistes i Grans Artistes, Artistes Grans, forma part dels actes de celebració del 30è aniversari de L’Onada Serveis, que es va iniciar el dia 1 d’abril del 2024, i que culminarà el dia 1 d’abril del 2025, moment en el qual es celebraran els 30 anys d’existència de l’organització.

Durant tot aquest any, es portaran a terme tot un seguit d’actes i accions especials de commemoració d’aquesta efemèride tan important.

La inauguració de l’exposició “Memòries en color. El llegat artístic vintage” es portarà a terme el dia 21 de juny, a les 18.30 h, a la residència L’Onada la Ràpita, ubicada a l’Avinguda Països Catalans, 30.

GeriArt és un pas més en la filosofia que sempre ha mogut els i les professionals de L’Onada Serveis: l’atenció centrada en el benestar de les persones grans a les quals atenem.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 14 = 22

Últimes notícies