HomeSense categoriaL’oposició a l’Ampolla força un ple sobre les festes de Sant Joan

L’oposició a l’Ampolla força un ple sobre les festes de Sant Joan

BAIX EBRE // El Grup Municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de l’Ampolla, amb el suport d’ERC, han forçat la celebració d’un ple extraordinari amb l’objectiu de fer balanç de les festes patronals de Sant Joan al municipi, després que es detectessen una sèrie “d’incidències” que des de l’oposició entenen que cal corregir. El ple va celebrar-se este passat dilluns 19 de juliol i és la primera vegada en 32 anys que els grups de l’oposició forcen la celebració d’un ple extraordinari a l’Ampolla.

Des del grup de Ciutadans el seu portaveu, Sebastià Castañeda, ha explicat que en el marc de les festes de Sant Joan, els Mossos d’Esquadra van haver d’actuar “perquè els veïns van denunciar que al recinte del port, un cop van acabar els actes programats, es van concentrar persones que van organitzar una festa particular on es regalava alcohol, es bevia al carrer i tenien la música alta”.

Segons sembla en esta festa haurien participat persones vinculades a la Comissió de Festes i també menors i en alguns moments no es va fer ús de la mascareta. Per a Castañeda, “donada la situació de pandèmia, cal prendre totes les mesures necessàries per a evitar que es tornen a produir episodis d’aglomeracions de persones o consum d’alcohol al carrer” i ha demanat al govern municipal “dissenyar un dispositiu específic i establir les mesures necessàries perquè no es tornen a repetir episodis similars, sobretot durant l’estiu, que és quan l’Ampolla rep més visitants”.

 

Organització impecable

Des del govern es considera que l’organització de les festes va ser “impecable” i que es van ajustar en tot moment a les restriccions marcades pel Procicat. 

L’alcalde, Francesc Arasa, va assegurar que es tractava d’un ple totalment “innecessari” i “prescindible” i que les queixes s’haurien pogut canalitzar d’una altra manera. “No calia provocar un ple per a fer estos dos comentaris de festes. Ho hauria pogut entendre si haguéssem de fer algun debat a fons que no s’ha produït”. L’alcalde va lamentar que per un ple de poc més de 5 minuts l’Ajuntament de l’Ampolla haurà de pagar per les assistències dels regidors.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies