HomeTerres de l'EbreMamífers i aus protagonistes als cursos de tardor al Museu de les...

Mamífers i aus protagonistes als cursos de tardor al Museu de les Terres de l’Ebre

TERRES DE L’EBRE // El Museu de les Terres de l’Ebre recupera este mes de setembre els cursos sobre fauna amb formacions presencials sobre els mamífers carnívors, i sobre la migració dels ocells, a l’octubre.

La primera activitat, Mamífers carnívors de Catalunya, que tindrà lloc el 26 i 27 de setembre, compta amb una durada de 20 hores i estarà dividit en una part teòrica i una de pràctica, on es podran aprendre les principals característiques que definixen la biologia i etologia d’estos mamífers, al mateix temps que s’aprendrà a identificar les espècies presents als espais naturals de Catalunya. En la pràctica s’explicaran les metodologies d’estudi i localització d’estes espècies, amb èmfasi en els mètodes de seguiment de les seues poblacions com foto trampeig, aguaits o reconeixement de rastres.  La formació, s’inclou en el cicle de cursos naturalistes organitzat per la Institució Catalana d’Història Natural i Museu de les Terres de l’Ebre, i anirà a càrrec de Diego Martínez i Àngel Such, tècnics de fauna i membres del Grup de Recerca en Carnívors de Catalunya-Felis.

D’altra banda, el 3, 4, 17 i 18 d’octubre s’organitza La migració dels ocells en profunditat, un curs on aprendre un dels aspectes més complicats i interessants de l’ornitologia. Durant les vuit hores teòriques i les quatre sortides de camp, l’ornitòleg i professor Abel Julien explicarà com els ocells sincronitzen els seus ritmes interns amb els de l’ambient, com s’origina evolutivament el comportament migratori o quina és la magnitud de la tragèdia de les massacres al Mediterrani, entre moltes altres coses. El curs s’organitza en col·laboració amb l’associació Aula i Natura.

Les inscripcions del curs Mamífers carnívors de Catalunya es poden realitzar a través de l’ICHN al telèfon 933 248 582 o a ichn@iec.cat. a través del telèfon 677 576 124 o a info@aulainatura.cat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies