HomeSense categoriaManel Ferré, nou president dels regants de la Dreta

Manel Ferré, nou president dels regants de la Dreta

Manel Ferré Ayxendri ha estat escollit nou president de la Comunitat General de Regants de la Dreta de l’Ebre. Ferré, vicepresident de l’entitat des de l’any 1996, substituirà en el càrrec Manel Masià, que ha estat al capdavant de l’entitat les darreres quatre dècades, i prendrà possessió del càrrec en la Junta de Govern prevista per al pròxim mes de gener. Juntament amb l’elecció de Manel Ferré com a president van renovar en el càrrec el vicepresident segon, Jordi Audí Vallespí (Zona Aldover), i com a secretari, Jaime-Pedro Porres Bel (Zona Delta). Ferré ha estat un candidat de consens, proposat per la Junta de Govern i ratificat per la Junta General, que garantirà la “continuïtat” de l’actual Junta. De fet, Ferré ha estat la mà dreta de Masià els darrers 25 anys. 

El nou president s’ha fixat com a principals prioritats la protecció del Delta, el control del cargol poma i continuar amb l’actual sistema d’organització i repartiment de l’aigua. “És un sistema que no ha causat conflictes ni problemes fins ara i que cal mantindre”, ha dit en declaracions al setmanari l’ebre.  

Respecte al problema de la regressió del Delta, Ferré s’ha mostrat confiat que el camí iniciat ara fa dos anys amb la Taula de Consens “ens permetrà anar avançant en la recerca de solucions per a la protecció del Delta. És un camí lent però fonamental”. Pel que fa al control del cargol poma, Ferré creu que la gestió interna que n’està fent la Comunitat de la Dreta està donant bons resultats, ja que actualment l’afectació es reduïx a un centenar d’hectàrees.

En la Junta General es va ratificar l’acord de la Junta de Govern de nomenar Manel Masià president honorífic de la Comunitat General de Regants de la Dreta de l’Ebre

Leonor Bertomeu
Leonor Bertomeu
periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 77 = 86

Últimes notícies