HomePolíticaManel Palau optarà de nou a l’alcaldia de Caseres

Manel Palau optarà de nou a l’alcaldia de Caseres

Manel Palau i González, alcalde de Caseres des del juny de 2015, tornarà a encapçalar la candidatura Tots som Caseres – Acord Municipal, a les eleccions municipals de 2023. L’objectiu és donar continuïtat a alguns dels  projectes engegats aquesta legislatura, i avançar en la transformació de Caseres.

Així, davant el despoblament i la manca d’habitatge disponible que pateix Caseres, i amb la finalitat de fixar i captar nous residents; des de l’equip de govern de l’Ajuntament, s’ha fet una aposta decidida, per fomentar la rehabilitació d’habitatges vells, establint línies d’ajuda a les quals s’han acollit diversos veïns; i també adquirint per part de l‘administració local, cases velles per després rehabilitar-les i posar-les a lloguer.

També en l’àmbit urbanístic s’ha iniciat la construcció d’un parc urbà municipal, s’ha fet el Passeig de la Font, s’ha refet tota la plaça de l’església; s’ha instal·lat un nou parc infantil i un amfiteatre a l’aire lliure; i s’ha actuat a l’Escola Bressol. A més han estat molt destacades les actuacions en equipaments esportius, amb la construcció d’un gimnàs, una pista de pàdel, una pista de tenis i un frontó.

La sostenibilitat ha estat un  altre aspecte destacat de la gestió del govern municipal, amb el canvi a LED de l’enllumenat públic del poble, la instal·lació d’una estació de càrrega de vehicles elèctrics, i el projecte per crear una comunitat energètica local.

Un altre àmbit d’actuació important de l’equip de govern és la dinamització turística de Caseres, d’aquí que s’estigui construint un alberg municipal que donarà servei tant a grups com a particulars, i  on també s’incorporà un servei de restauració.

L’atenció a les persones, però, ha continuat sent una de les principals prioritats de l’equip liderat per Manel Palau, amb accions tan significatives com la de bonificar el servei de teleassistència en un 95% a tots els usuaris. També s’ha programat un taller de memòria setmanal a un preu simbòlic, i s’ha millorat l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda a diferents espais públics. Com per exemple a la piscina, a l’edifici de l’ajuntament, on aviat s’instal·larà un ascensor, i també al carrer Montserrat on s’ha posat una barana al llarg del seu recorregut costerut, que és per on moltes persones accedeixen al consultori. A més, s’ha adquirit un aparell d’electro d’última generació per al consultori, el qual està connectat directament al servei de cardiologia.

Tots som Caseres ha estat l’única candidatura municipal que s’ha presentat a les dues darreres convocatòries electorals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies