HomeJoventutLa Tardor Jove 2018 a Tortosa arriba repleta d'activitats al punt...

La Tardor Jove 2018 a Tortosa arriba repleta d’activitats al punt jove

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de Tortosa, Cristina Girón, ha presentat la programació de la Tardor Jove 2018 que organitza cada any la regidoria de Joventut, i que enguany anirà carregada d’activitats que es faran entre el 22 de setembre i el 15 de desembre. Per a poder gaudir d’aquestes activitats cal tenir entre 15 i 35 anys, i és necessari fer la inscripció donat que són places limitades.

Per a informar-se cal adreçar-se a l’Edifici Jove del Carrilet a la plaça del Carrilet (av. Generalitat, 137), o al telèfon 977504573, o a través del twitter de Joventut, @Puntjovetortosa.

“Des del moment que va inaugurar l’Edifici Jove -ha explicat la regidora- hem tingut una resposta molt bona per part dels i les joves de la ciutat, amb un important increment en el número de persones que utilitzen els nostres serveis o que participen a les nostres activitats, que ha passat de 1369 persones el 2017 a les 2584 que tenim a setembre de 2018”. Bona part d’aquesta participació anual té lloc durant, precisament, la programació de la Tardor Jove, que enguany incorpora moltes novetats, juntament amb les habituals activitats fixes com “Transformem la Terrasseta”, “La Ruleta dels Musicals”, o els tallers de dibuix i els jocs de rol.

La regidora, finalment, ha destacat algunes de les activitats més novedoses, com el taller en dimensió 3D, el taller de manga, el cinefórum sobre anime o les propostes per a Halloween, entre les que destaquen el Halloween Scape Room, la sortida per conéixer un taller d’efectes especials per a cinema de terror, o el concert de Halloween.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 87 = 95

Últimes notícies