HomeEsportsMarc Alcoba finalitzà en segon lloc al circuit Ricardo Tormo de València

Marc Alcoba finalitzà en segon lloc al circuit Ricardo Tormo de València

Marc Alcoba (SP57 AIT Racing Team), es va acostant cada vegada més a la primera posició en el Campionat d’Espanya Cetelem de Superbike en la modalitat Supersport. El pilot d’Alcanar terme en una meritòria segona posició, a la tercera prova disputada al Circuit Ricardo Tormo de València, en una jornada calorosa i la presència a boxes de 185 pilots en les diferents categories.

En Supersport, es va endur la victòria Miquel Pons (H43 Nobby Talasur-Bl), en una cursa, on hi va haver una emocionant i espectacular lluita per acabar en les posicions de privilegi. Es van disputar les tres places del podi, Borja Quero (Emperador Racing), Miquel Pons, amb Marc Alcoba, Joan Uviña (Motobox), i Oscar Rodriguez (Andotrans Torrentó), A falta de quatre voltes per al final Borja Quero, que anava en cap va ser superat per Miquel Pons, que va creuar en primera posició la meta, seguit per Alcoba que ha ocupat la segona posició, compartint el podi amb Miquel Pons, que va poder aguantar l’escomesa de la resta de rivals directes, per entrar tercer.

En la classificació general segueix líder, Oscar Gutiérrez, que compta amb 63 punts, seguit per Joan Uviña amb 44, i tercera posició per a Marc Alcoba, amb 40, després de disputar aquesta prova i l’anterior en Barcelona, en no haver competit en la inaugural de Jerez.
La propera prova del Campionat d’Espanya Cetelem de Superbike se celebrarà al Circuit Motorland Aragó el cap de setmana del 27 i 28 de juliol.