HomeEsportsMarc Alcoba segueix amb opcions a l'Estatal Cetelem de Supersport

Marc Alcoba segueix amb opcions a l’Estatal Cetelem de Supersport

Marc Alcoba (SP 57 Ait Racing Team), va finalitzar amb dos podis en la quarta cita del Campionat d’Espanya Cetelem de Velocitat amb participació de 150 pilots, disputat al circuit Motorland Aragó d’Alcanyís. A la categoria Supersport, victòria a la primera jornada per a Oscar Gutiérrez (Andotrans Team Torrentó). Des de les primeres voltes es van produir molts canvis de posicions entre Óscar Gutiérrez, Borja Quero (Emperador Racing Team), Marc Alcoba i Miquel Pons (H 43Team Nobby Talasu-Bluma), encara que sempre amb escasses diferències. Al final Gutiérrez, es va beneficiar d’una caiguda de Pons que acabo segon per davant de Alcoba.

En la segona jornada, pràcticament un infern fregant els 40 graus de temperatura, els mateixos protagonistes de la primera jornada van pugnar per les posicions del podi. Gutiérrez es va mantenir al capdavant de carrera durant les primeres voltes, però poc després Miquel Pons, que aconseguiria la victòria i Marc Alcoba, que el va precedir en segona posició.

En la classificació general segueix ferm en el liderat Oscar Gutiérrez, amb 104 punts, seguit de Miquel Pons amb 81, i tercer Marc Alcoba, amb 76, que segueix amb opcions de podi, tot i haver començat a competir a partir de la segona prova, no havent disputat la inaugural del circuit de Jerez.

La propera prova del Campionat d’Espanya Cetelem de Velocitat serà també amb doble jornada, el 31 d’agost i 1 de setembre al Circuit d’Albacete.