HomeSense categoriaMarc Blanch de l'Institut Dertosa guanya el III Premi de Recerca convocat...

Marc Blanch de l’Institut Dertosa guanya el III Premi de Recerca convocat pel col·legi d’aparelladors de l’Ebre

TERRES DE L’EBRE // Marc Blanch, l’estudiant de segon de batxillerat de l’Institut Dertosa, guanya el III Premi treball de recerca de batxillerat i de síntesi de CFGS amb el treball: La incansable recerca de la comoditat i l’eficiència.

El pilar fonamental i fil conductor d’esta recerca ha estat l’ergonomia. Blanch ha estudiat la viabilitat d’aplicar un pla ergonòmic al centre educatiu, tractant i redissenyant els tres factors principals que suposen un desavantatge dins de les aules com són les cadires i pupitres convencionals, seguits per la temperatura ambient o microclima de treball. Així mateix, s’ha estudiat la possible implantació d’esta recerca. 

El premi convocat pel Col·legi d’Aparelladors de les Terres de l’Ebre (CAATEETE), juntament amb Premaat i Musaat, va dirigit a treballs relacionats amb l’arquitectura i l’execució d’obres on podien participar alumnes de segon curs de batxillerat o de cicle formatiu de grau superior (CFGS) dels centres educatius de les quatre comarques del territori ebrenc.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 31 = 38

Últimes notícies