HomeSense categoria‘Maremar’ de Dagoll Dagom, los Vivancos o la ‘Shirley Valentine’ de Mercè...

‘Maremar’ de Dagoll Dagom, los Vivancos o la ‘Shirley Valentine’ de Mercè Arànega, a l’Auditori de Tortosa

Un total de 21 espectacles de gener a juny conformen la nova temporada de gener a juny de l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

Es tracta d’una proposta molt diversificada, pensada per a tots els gustos i franges d’edat, i molt “eclèctica” en les seues propostes, ja que incorpora espectacles de teatre, música, circ, dansa i també teatre infantil o amateur. “Este és el model que encaixa amb la nostra ciutat i l’aposta per esta línia de programació va quedant molt clara i definida”, ha assegurat la regidora de cultura, Dolors Queralt. 

 

Els grans noms de la temporada

Entre les grans propostes d’esta nova temporada destaca el musical Maremar, de Dagoll Dagom, que arribarà a l’auditori el pròxim 25 de gener. També es podrà veure l’espectacle de dansa Nacidos para bailar de Los Vivancos, el 9 de febrer, i propostes teatrals com La importància de ser Frank, versió lliure de l’obra d’Oscar Wilde amb els actors David Verdaguer i Miki Esparbé (22 de març), i el monòleg femení Shirley Valentine, interpretat per Mercè Arànega. Es tracta d’una revisitació de la pel·lícula britànica del mateix nom que va representar un enorme èxit mundial amb Pauline Collins en el personatge principal.

Pel que a les propostes familiars, la temporada s’encetarà el 19 de gener amb La rateta, i comptarà amb títols com El bosc com balla i la Superbleda. També cal destacar el retorn de les Superheroïnes al febrer amb l’espectacle La volta al món de les superheroïnes. Faran tres representacions els dies 23 i 24 de febrer.

 

Concert de Joan Rovira i Lo Tat

 Pel que fa a les propostes de proximitat, el TAFP portarà al seu escenari el cantant camarlenc Joan Rovira, el qual presentarà el seu nou disc (27 d’abril), i comptarà també amb Lo Tat, el grup teatral sorgit de la primera promoció de l’Escola Municipal de Teatre de Tortosa (EMTT), que oferiran la seua particular versió del mític musical de Richard Hartley i Richard O’Brien The Rocky Horror Picture Show (29, 30 i 31 de març). A més, la companyia de l’EMTT representarà Una funció de pel·lícula (26 i 27 de març) tot revisant grans moments de la història del musical cinematogràfic. A totes estes propostes escèniques cal sumar-hi també les projeccions del Documental del Mes (tercer diumenge de cada mes) i del Cicle Gaudí (quart dijous del mes). 

 

Abonaments

Esta setmana s’han posat ja a la venda els abonaments per a la programació, que en esta ocasió inclouen quatre diferents modalitats: l’A7, set espectacles per 87 euros; l’A6, sis espectacles per 66 euros; l’A4, quatre espectacles per 52,5 euros; i l’A3, tres espectacles per 24 €. 
La regidora també ha informat d’obres de remodelació que es fan a l’auditori per a millorar l’accessibilitat de les persones amb discapacitat, amb la col·locació d’una rampa mòbil per a accedir a la Sala Gran, on també s’ha habilitat la primera fila de la platea per a poder encabir fins a quatre cadires de rodes.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 86 = 89

Últimes notícies