HomeEntrevistesMaria Borràs (número 5 del PP) · “Farem una política de baix...

Maria Borràs (número 5 del PP) · “Farem una política de baix cap a dalt, estant al costat de la gent i els seus problemes”

ENTREVISTA // Pregunta: Per què els ebrencs i ebrenques haurien d’escollir el Partit Popular el proper dia 14?

Resposta: Per l’equip. Tenim al capdavant de les llistes gent molt coneixedora del territori, gent que trepitja els carrers, que parlen amb els seus veïns i que han sigut regidors i alcaldes. Gent propera que saben les problemàtiques del territori i també saben com abordar-les.

P: Quines línies de treball són les principals per al PP?

R: Hem de mirar els sectors més afectats per la situació de pandèmia actual i aquí la situació de les famílies mereix una atenció especial. La situació és complicada per a moltes famílies que depenen de sectors tan diversos com l’hostaleria, el turisme o els serveis. Calen ajuts. I. si parlem del territori, hem de treballar pels projectes que queden sempre penjats. Les infraestructures, la protecció del delta de l’Ebre o el despoblament. Soc regidora a Corbera d’Ebre i a la Terra Alta hem vist com s’invertia en una quarantena d’hectàrees que havien de ser el polígon de Camposines i ara hi ha arbres fruiters, o també l’eterna reivindicació de les variants de Gandesa i Corbera.

P: I creu que el PP no ha pogut fer res durant els seus anys de govern per a solucionar estos problemes?

R: Li diré una cosa i seré completament sincera. El que jo defenso és, primer que res, el meu territori i la meua gent, i jo no estic d’acord amb tot el que fa el meu partit, perquè jo soc una persona que penso i tinc opinions pròpies. Ara podríem parlar de responsabilitats del PP i també dels governs que hi van haver abans i després, també podríem parlar de la Generalitat, però preferixo parlar de les persones i del futur. El que sí que estic, i també el partit, és al costat de la gent i dels seus problemes. Entenc i entenem la política com una relació que va de baix a dalt. Portarem les reivindicacions de la gent, de tota la gent, al Parlament, que és la cambra de tots. 

P: El PP és una de les forces amb menys representació al Parlament, què espera del 14 de febrer?

R: Primer es votarà. Però crec que tant l’Imma com l’Alejandro són bons candidats. Han fet un canvi al partit, són bons gestors, bons comunicadors i amb idees clares. Tenim un PP obert, amb diversitat i, sobretot, més proper a la gent. Podrem tenir representació, i siga quina siga, hem de portar la veu i els problemes de tots els nostres veïns al Parlament

P: Com serà la campanya? 

R: Diferent. Crec que no s’ha escoltat prou els experts en tema sanitari, i tenim una situació molt greu. Vull demanar a la gent que respecte el confinament i que seguisca els actes electorals amb altres eines i formats. No podem fer que ningú s’expose i, menys, de forma innecessària, perquè, creieu-me, que no val la pena. Nosaltres no tenim pensat organitzar cap míting a l’Ebre. 

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 5 =

Últimes notícies