HomeTerres de l'EbreL’Escola d’Hostaleria de l’Institut Dertosa es presenta a les estrelles Michelin del...

L’Escola d’Hostaleria de l’Institut Dertosa es presenta a les estrelles Michelin del territori

TORTOSA // Les Moles i L’Antic Molí d’Ulldecona, Villa Retiro de Xerta i el Quatre Molins de Cornudella del Montsant, són els convidats d’honor en la presentació del projecte trimestral de l’alumnat de grau superior de l’Escola d’Hostaleria a l’Institut Dertosa. L’alumnat de l’Escola d’Hostaleria de l’Institut Dertosa exposa la faena feta el primer trimestre davant el món empresarial i les estrelles Michelin del territori. L’acte es va dur a terme este dilluns 25 de gener i també es farà l’1 de febrer a les 16 hores, a la sala restaurant del mateix institut, sense públic, a causa de les restriccions de la pandèmia. 

L’alumnat del cicle de grau superior Direcció de Serveis en Restauració ha organitzat i preparat l’esdeveniment perquè els del cicle superior Direcció de Cuina puguen fer la presentació de la carta de postres de restaurant que han creat a les classes de pastisseria. 

Les jornades s’emmarquen dins del pla de difusió de la Formació professional dual i volen remarcar els bons resultats d’esta formació.
 

Tres cicles formatius
Actualment, a l’Institut Dertosa es poden cursar tres cicles formatius de grau mitjà: CFGM en cuina i gastronomia; CFGM en forneria, pastisseria i confiteria i CFGM de Serveis en restauració. D’altra banda, este any acaba la primera promoció del CFGS en Direcció de Serveis en Restauració i s’ha implantat el CFGS en Direcció de Cuina. 

Esta àmplia oferta formativa s’impartix per part d’un equip humà d’alta qualificació i dilatada experiència en el sector de l’hostaleria. Això fa possible que l’alumnat surta preparat per a encarar-se a un sector cada cop més exigent. 

L’Escola està oberta al públic en general els dimarts, dimecres i dijous, dies en què poden degustar-se menús elaborats i servits pel mateix alumnat com a pràctica complementària a les classes. Per a més informació i reserves: https://agora.xtec.cat/insdertosa/
restaurant-pedagogic/
.

Els divendres, també es pot accedir a la botiga pedagògica de pastisseria, on es poden adquirir productes d’alta qualitat tant dolços com salats en funció del programa del curs. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies