HomeSense categoriaMaria del Mar Bonet i José María Vitier uneixen Cuba i Mallorca...

Maria del Mar Bonet i José María Vitier uneixen Cuba i Mallorca a Tortosa

Maria del Mar Bonet i José María Vitier uneixen la veu i el piano acompanyant-se l’un a l’altre a l’escenari, entre música i cançons de Mallorca i Cuba, on la cantautora ha gravat el seu darrer disc, Ultramar (Picap, 2017). Aquesta unió tindrà lloc el proper diumenge 24 de març al teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa.

Fruit de la mútua admiració envers l’obra de cadascun, i amb la complicitat dels qui tenen l’epicentre del seu art al cor d’una illa, el recital combina les composicions de Vitier, un dels més grans pianistes de la història contemporània de la música recent a Llatinoamèrica, amb la música i la cançó de Bonet, una de les més grans veus dels Països Catalans. Vitier col·labora en dues cançons d’Ultramar, Amor i Danza de fin de siglo.

Acompanyats de l’extraordinari Abel Acosta (Cuba) i amb projeccions a escena de l’obra la pintora cubana Silvia Rivero, Bonet i Vitier creen un univers musical únic i singular que agermana i entrellaça els seus paisatges poètics i sonors.

Gràcies al Barnasants també podrem gaudir de la veu de Maria del Mar Bonet al mes d’abril, ja que l’autora d’Alenar clourà el festival a L’Alguer el dia 25 amb Quico Pi de la Serra en un concert que servirà per celebrar els 40 anys del disc Quico – Maria del Mar, de 1979.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 48 = 50

Últimes notícies