HomeEsportsMaria Neus Sancho escollida nova presidenta del Consell Esportiu del Montsià

Maria Neus Sancho escollida nova presidenta del Consell Esportiu del Montsià

Maria Neus Sancho Sanz, consellera del Consell Comarcal del Montsià i regidora a l’Ajuntament d’Alcanar, ha estat escollida nova presidenta del Consell Esportiu del Montsià.  Sancho, que substitueix en el càrrec a Carme Masià, ocuparà durant els pròxims quatre anys la presidència d’aquesta entitat privada d’interès públic i social, sense afany de lucre i que té entre els seus principals objectius el foment, l’organització i la promoció de l’activitat esportiva en edat escolar, de lleure i d’esport popular.

La nova presidenta, que va agrair a tots la confiança dipositada en la seva persona i el suport rebut per part de tots els sectors implicats en el món de l’esport a la comarca del Montsià, així com de les seves institucions, comptarà amb la seva comissió directiva amb representants d’ajuntaments, centres educatius, clubs i federacions esportives. El càrrec de sots president de la nova comissió directiva l’ostentarà Francisco León i el de secretari Miquel Reverté. Les vocalies estan ocupades per Marc Fornós, Mireia Balada, Axel Sorolla, Joan Antoni Pascual, Pere Picot, Mari Carme Ferré, Ferran Sorlí i Emili Muñoz.

Durant la presa de possessió, que va comptar amb la presència de Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, Maria Neus Sancho va manifestar-se sentir-se molt il·lusionada amb l’oportunitat de poder treballar amb el teixit esportiu local i comarcal, “perquè per a mi representa tot un repte estar al seu costat donat que la superació personal, dedicació i esforç individual i d’equips, a més de la socialització és una oportunitat per educar en valors; i això és un dels reptes a què ens hem d’abocar decididament. Espero no defraudar en absolut i estar a l’altura del que es mereix el nostre esport comarcal”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

75 + = 76

Últimes notícies