HomeSocietatMarta Segura i Júlia Roca escollides representants majors infantil i juvenil de...

Marta Segura i Júlia Roca escollides representants majors infantil i juvenil de les Festes Majors de la Ràpita

MONTSIÀ // Aquest dissabte s’ha dut a terme l’acte per escollir els representants majors infantil i juvenil de les Festes Majors 2021, a la pista de patinatge del municipi. A causa les mesures establertes per fer front a la pandèmia de la covid-19, a l’elecció només han pogut assistir els 62 representats que protagonitzaran les festes de Sant Jaume d’enguany amb dues persones acompanyants.

El procediment per escollir qui serien els representats majors ha estat l’habitual els darrers anys: el sorteig. Després de cridar, en primer lloc, les 17 representants infantils, s’ha demanat si algú volia renunciar ser Representant Major Infantil i seguidament, la Pubilla Infantil de les Festes Majors 2019 ha acostat a cada representant una safata on hi havia els paperets del sorteig. Quan totes han tingut el paper a la mà, s’ha fet un compte enrere per descobrir que Marta Segura, del Ràpita Club BTT, serà la Representant Major Infantil 2021.

En el torn dels representants juvenils s’ha seguit la mateixa rutina. En aquest cas, 45 persones han optat a ser escollides Representant Major Juvenil. Un cop el repartiment de paperets i el compte enrere fets, s’ha  descobert que Júlia Roca, del Centre Esportiu Johnny Montañes, serà la representant del jovent rapitenc aquestes festes majors.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 16 = 20

Últimes notícies