HomeSocietatMcDonald's i Endesa X Way preveuen instal·lar a finals d'any a Tortosa...

McDonald’s i Endesa X Way preveuen instal·lar a finals d’any a Tortosa un nou carregador per a cotxes elèctrics

Endesa X Wayla nova divisió d’Endesa dedicada en exclusiva a la mobilitat elèctrica, i McDonald’s, companyia líder en el sector de la restauració a Espanya, han reafirmat el seu compromís per facilitar encara més a l’usuari la transició cap a la mobilitat elèctrica.  Des que es va signar l’acord de col·laboració el 2019, ja s’han posat en marxa 10 carregadors a la demarcació de tarragona, concretament a dos restaurants de Reus (Baix Camp) i al de Vila-seca (Tarragonès). A més, està previst que aquest segon semestre se n’instal·lin 12 més repartits entre el restaurant de Calafell (Baix Penedès), a dos restaurants de Tarragona ciutat –Centre Comercial de les Gavarres i Tarragona Sud– (Tarragonès) i el de Tortosa (Baix Ebre), la qual cosa farà que s’arribi als 22 punts de recàrrega a la demarcació.

A dia d’avui, a Catalunya ja hi ha 46 carregadors operatius i 18 estan instal·lats a l’espera de l’autorització administrativa per posar-los en marxa. L’objectiu és posar en funcionament 28 punts de recàrrega més fins a finals d’any.

Per oferir als usuaris la millor solució de recàrrega segons les seves necessitats i adaptar-se al temps que poden passar als restaurants de mitjana, gairebé la totalitat dels carregadors instal·lats són de tecnologia ràpida (més de 43 kW) o ultraràpida (150 kW i 350 kW), que permeten carregar el 80 % de la bateria del vehicle en trenta minuts o en tot just uns quants minuts, respectivament.

Aquesta col·laboració entre McDonald’s i Endesa X Way ha permès que ja a 38 de les 50 províncies d’Espanya hi hagi restaurants de la cadena amb punts de recàrrega de vehicle elèctric.

Natalia Mota, directora de Compres, Qualitat i Sostenibilitat de McDonald’s Espanya, destaca: “Com a part del compromís que tenim amb la sostenibilitat, l’aliança amb Endesa X Way ens permet oferir als nostres consumidors noves experiències i serveis que tenen cura del medi ambient. Des de McDonald’s estem molt orgullosos de contribuir a través d’aquest projecte comú que aposta per la mobilitat elèctrica.

Per la seva banda, per a Elena Bernárdez, directora general d’Endesa X Way, “gràcies a l’acord amb grans empreses com ara McDonald’s continuem apropant la mobilitat elèctrica a l’usuari, facilitant la recàrrega en la seva vida diària, diversificant les tecnologies, en ubicacions clau i amb tecnologies capdavanteres, per adequar-nos al que cadascun necessiti“.

Aquesta iniciativa forma part dels compromisos de sostenibilitat de McDonald’s i, alhora,s’emmarca en el seu moviment col·laboratiu “Happy Change”, presentat a principis del 2020 i que compta amb diferents accions, entre les quals s’inclou la instal·lació de punts de recàrrega. D’aquesta manera, la companyia promou l’ús dels vehicles elèctrics i ofereix aquest servei a qualsevol persona que s’apropi als restaurants que disposin d’aquests carregadors, sense obligació de fer una comanda o consumició.

Endesa X Way, la nova marca d’Endesa dedicada exclusivament a la mobilitat elèctrica, té l’objectiu de focalitzar-se a facilitar aquest viatge cap a la transformació global de la mobilitat per a tots els usuaris i electrificar el transport al nostre país, un dels grans reptes als quals ens enfrontem com a societat, ja que contribueix amb més d’una quarta part de les emissions totals de gasos amb efecte d’hivernacle d’Espanya. Juntament amb socis com ara McDonald’s, el seu objectiu és centrar-se a ampliar la infraestructura de càrrega de vehicles elèctrics per donar resposta a les necessitats de la mobilitat elèctrica, un mercat que no para de créixer. I, alhora, continua desenvolupant tecnologies avançades de recàrrega de vehicles elèctrics i solucions flexibles per millorar l’experiència del client, tant consumidors particulars com empreses, ciutats i administracions públiques.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

16 + = 19

Últimes notícies