HomeEsportsMedalla d'or de Cristina Vallespí al Campionat d'Espanya d'Aigües Obertes a Banyoles

Medalla d’or de Cristina Vallespí al Campionat d’Espanya d’Aigües Obertes a Banyoles

RIBERA D’EBRE // Cristina Vallespí segueix augmentant el seu brillant palmarès, al que ha afegit la medalla d’or, aconseguida en el Campionat d’Espanya d’Aigües Obertes disputada a Banyoles del 18 al 20 de juny, amb participació de nedadors i nedadores de prestigi tant en l’àmbit estatal com internacional.

La nedadora, resident des de fa més de 30 anys a Móra la Nova, component del Club Natació Lleida, es va imposar en la competició Master de la categoria de més de 50 anys, efectuant els 3000 metres de recorregut, amb un temps de 47’03″3, compartint podi amb Amelia Teixidor (GE i EG Girona), amb 48’10″7, que va ocupar la segona plaça, i Virginia Bejarano (Club Encinas de Boadilla), que va ser tercera.