HomeSocietatMel Muria presenta el nou producte Mel Solidària que destina els beneficis...

Mel Muria presenta el nou producte Mel Solidària que destina els beneficis a l’ONG NASCO Feeding Minds

L’empresa centenària del Perelló Mel Muria, ha presentat Mel Solidària, el nou producte que ha creat en benefici de l’ONG NASCO Feeding Minds.

Mel Muria ha dissenyat un lot de mel que conté un pot de 100 grams de mel de flors dels seus propis ruscos i un pot 28 grams de mel de flors de la cooperativa que l’organització sense ànim de lucre gestiona a Ghana.

Mel Muria destinarà 5 € de cada compra del paquet de Mel Solidària a l’entitat que treballa per a l’educació digital i el desenvolupament econòmic de les comunitats rurals de Ghana. El lot pot adquirir-se per 10 € a la botiga física de Mel Muria i també en línia, a través de la seua pàgina web.

La presentació del nou producte, ha comptat amb la presència d’Ousman Umar, fundador i president de NASCO Feeding Minds i de Rafael Muria, gerent de Mel Muria.

Durant l’acte de presentació, Rafael Muria ha fet entrega a l’Ousman d’un xec de 2.500 € com a avançament dels beneficis de les primeres 500 unitats de producte.

El 2016, NASCO Feeding Minds va crear una cooperativa de mel a Ghana amb l’objectiu d’empoderar a les dones de les aldees i aprofitar els recursos naturals per a incrementar els ingressos econòmics de les famílies de la zona, i així facilitar l’educació dels infants.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + = 8

Últimes notícies

-->