HomeEducacióMés de 200 infants i joves de l’Ampolla es beneficien de les...

Més de 200 infants i joves de l’Ampolla es beneficien de les subvencions escolars que atorga l’Ajuntament

Un total de 231 infants i joves de l’Ampolla s’han beneficiat de les subvencions escolars que ha atorgat l’Ajuntament de l’Ampolla per al curs 2022-2023.

En total, les ajudes per a l’adquisició de llibres i material de suport informàtic han estat de 18.095,16 euros. Les persones beneficiàries han estat alumnes d’infantil, de primària, de secundària i estudiants de batxillerat i de cicles formatius empadronats a l’Ampolla i que estan cursant els estudis a qualsevol centre públic o concertat de la demarcació de Tarragona.

L’alumnat d’infantil ha rebut 50 euros, el de primària 75 euros, el de secundària 80 euros i el de batxillerat i cicles formatius 100 euros. En el cas de les famílies nombroses o les monoparentals, aquestes quantitats econòmiques s’han incrementat un 20%. Pel que fa a les famílies nombroses o monoparentals especials, l’augment ha estat del 30%.

D’altra banda, l’Ajuntament de l’Ampolla també assumeix el cost del transport de l’alumnat empadronat al municipi que cursa el batxillerat a l’Institut de Camarles i que, com es tracta d’una formació no obligatòria, la despesa hauria de córrer a compte de les famílies. En aquest cas, el consistori ha destinat 2.904 euros per sufragar el transport dels 16 alumnes que cursen el batxillerat aquest curs en aquest centre escolar.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

89 + = 93

Últimes notícies