HomeTurismeMés de 24.500 vehicles van pagar per accedir al Trabucador durant el...

Més de 24.500 vehicles van pagar per accedir al Trabucador durant el juliol i agost

L’Ajuntament de la Ràpita, conjuntament amb el Parc Natural del Delta de l’Ebre, Costes de la Generalitat i Costas de l’Estat, valora satisfactòriament la prova pilot, dels mesos de juliol i agost, de regulació de l’accés rodat al Trabucador, implantada amb l’objectiu de garantir l’adequada ordenació del trànsit i evitar aglomeracions de vehicles, per tal de donar resposta a la necessitat de conservar-lo i protegir-lo.

Durant els mesos d’estiu van accedir al Trabucador un total de 24.510 vehicles. Al mes de juliol es van registrar una mitjana de 310 vehicles al dia, mentre que la mitjana d’entrades del mes d’agost va ascendir a 550 vehicles al dia. La majoria d’usuaris d’estos vehicles provenien de Catalunya, seguits de la Comunitat Valenciana, Aragó i Madrid, mentre que un de cada quatre vehicles corresponia a usuaris estrangers.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, argumenta que “la valoració és bona perquè els principals objectius de preservar i conservar l’entorn natural del Trabucador i de millorar l’experiència dels visitants s’han complert gràcies als serveis prestats al Trabucador”.

D’altra banda, el director del Parc Natural del Delta de l’Ebre, Francesc Vidal, exposa que “en els últims anys, fer una ordenació de les diferents platges del Delta amb la finalitat de garantir la preservació dels valors naturals i la qualitat de la percepció i vivència de l’experiència turística dels usuaris s’havia convertit en una prioritat”.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 64 = 70

Últimes notícies