HomeSalutL'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre inicia una formació amb el vestit modular...

L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre inicia una formació amb el vestit modular de simulació MAX, únic a escala mundial

L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre ha iniciat una formació presencial per a totes les persones de l’equip d’atenció directa de la unitat d’atenció intermèdia sobre l’atenció centrada en la persona.

A principis d’este any, l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre ja va realitzar formacions de sensibilització amb l’equip de professionals. Estes formacions, que van rebre més d’un centenar de professionals, anaven dirigides a la millora del benestar professional en temps de Covid-19. Les sessions van permetre treballar estratègies pràctiques per millorar el benestar i les competències emocionals dels equips.

Esta formació conclourà amb una experiència vivencial per als professionals mitjançant el vestit modular de simulació MAX, únic a escala mundial, i que està desenvolupat per la Universitat Tècnica de Chemnitz amb l’objectiu de viure en primera persona que sent un usuari que presenta limitacions tant físiques com sensorials.

Íngrid Roca, directora d’infermeria de l’HCME i docent del curs, destaca que “és important que els professionals estiguen bé. Per cuidar a la persona el primer que hem de fer és cuidar el professional perquè ell atenga als usuaris amb els millors estàndards de qualitat. L’objectiu d’este model es basa a formar els professionals per a empatitzar amb els pacients i ser capaços de posar-se al seu lloc”.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

13 + = 18

Últimes notícies