HomeEsportsEls germans Xavier i Jordi Albertón (MC Tortosa), protagonistes al Circuit de...

Els germans Xavier i Jordi Albertón (MC Tortosa), protagonistes al Circuit de Calafat

El circuit de Calafat va acollir una gran jornada de motociclisme a les seues instal·lacions amb la celebració de tres certàmens de velocitat: el Campionat de Mediterrani de Velocitat, la Copa Catalana de Promovelocitat i el Campionat de Catalunya de Velocitat Clàssiques.

Amb la coordinació del Club Esportiu Penya Cent Per Hora, els pilots de tots tres campionats van gaudir d’un diumenge espectacular i carregat d’emoció, i en el que els pilots del Moto Club Tortosa Xavier i Jordi Albertón, van tenir de nou un destacat protagonisme.

En la categoria reina de la promovelocitat, PromoRACC1, es manté la igualtat i l’emocionant duel entre Raúl Navarrete i Xavier Albertón, els quals s’ho jugaran tot en la darrera cursa de la temporada al circuit de Zuera.el pròxim 21 de novembre.

A Calafat, Navarrete va aconseguir el triomf, amb segon lloc d’Albertón, i tercer Adrián Molina. Christian Calvet va ocupar la quinta posició. A la classificació general, segueix líder Xavier Albertón (MC Tortosa), amb 259 punts, seguit per Raul Navarrete (MC Terres de Ponent), amb 245, Adrian Molina (MC Circuit de Móra d’Ebre), suma 174 punts, i lluitarà per la tercera posició del calaix amb Christian Calvet (MC Tot Motor Els Reguers), ara en quart lloc amb 164.

El pilot dels Pallaresos, Cesc Obiol, va segellar el títol de la categoria PromoRACC2. La jove promesa del Simonety School ha firmat una gran temporada. El segon i tercer lloc van ser per a Àlex Remesal i Unai Garcia. En quart lloc es va classificar Bryan Gutiérrez (MC Circuit Móra d’Ebre), que ocupa la quinta posició a la classificació general. Zuera decidirà el campió de la Yamaha bLu cRU cup 2021.

Gonzalo Sánchez va aconseguir una important victòria al circuit de Calafat de cara a la consecució del títol de la Yamaha bLU cRU Cup. El pilot de Teruel ha eixamplat distàncies sobre el segon classificat de la general, Lluc Bergadà, que arribava a la penúltima cita a només un punt de l’aragonés.

Sánchez va firmar una gran actuació, fent primer en la primera mànega i segon en la segona. El segon lloc va ser per a Marc Ochoa de Echaguen i tercer Lluc Bergadà. Jordi Albertón va ocupar la quarta plaça. A la general és líder Gonzalo Sánchez (PMB) amb 245 punts, amb segon lloc de Lluc Bergadá (Esc. Osona) amb tercer Rubén Montero (Club K58M), 157, i quart lloc per a Jordi Albertón (MC Tortosa), 141.