HomeEducacióMés de 400 escolars de Tortosa descobriran l’activitat del Conservatori de Música...

Més de 400 escolars de Tortosa descobriran l’activitat del Conservatori de Música de la Diputació amb el projecte ‘Les escoles ens visiten’

En el marc del període de preinscripcions a l’escola de música, el Conservatori de la Diputació a Tortosa organitza l’activitat ‘Les escoles ens visiten’. Els dies 18 i 30 d’abril s’obren les portes als infants de 4 i 5 anys dels centres educatius de la ciutat. Un concert a càrrec del professorat del centre i un taller de construcció d’un instrument centren l’activitat que podran realitzat els xiquets i xiquetes de Infantil 4 i Infantil 5 de diferents escoles de la ciutat.

Es realitzaran sis passes, tres el dijous 18 d’abril i tres el dimarts 30 d’abril, durant els quals més de 400 infants entraran al Palau Oriol i al Palau Despuig, seus de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa, per participar en aquesta activitat que organitza el professorat del centre. El centre d’educació especial Sant Jordi, de la Diputació a l’EMD de Jesús, també hi participarà, en una sessió especialment dissenyada per a l’alumnat d’aquest centre el dijous dia 18 al passi de les 11.30 h.

Aquesta activitat, que s’organitza cada any en el marc del període de preinscripcions, és un projecte consolidat a la ciutat que obre les portes del centre perquè els escolars més joves s’endinsin en l’educació musical des de la diversió i el joc.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

52 + = 55

Últimes notícies