HomeSense categoriaMés de 70 activitats al Conservatori de Tortosa durant la Setmana d'Activitats...

Més de 70 activitats al Conservatori de Tortosa durant la Setmana d’Activitats d’Instrument 2019

Del 6 al 12 d’abril l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa celebra la Setmana d’Activitats d’Instrument 2019.

Durant aquests dies el programa habitual de classes se substitueix per tallers, conferències, concerts i classes magistrals, entre altres interessants propostes que permetran als alumnes experimentar i aprofundir en diverses especialitats instrumentals de la mà de reconeguts músics de prestigi internacional.

Aquesta iniciativa, dirigida principalment als alumnes, també inclou concerts i xerrades obertes al públic. La major part de les activitats es duran a terme a la seu del Conservatori (C. de la Rosa 6) però també tindran lloc a la seu del Patronat obrer de Tortosa (C. Mercaders 2) i a la seu de l’Institut Dertosa (Av. estadi 14).

Les Jornades de vent fusta, a càrrec del flautista italià Christian Farroni o la Classe magistral de piano, impartida per la pianista catalana Alba Ventura són només algunes de les propostes de la Setmana d’Activitats d’Instrument 2019, durant la qual l’alumnat podrà aprofundir en aspectes com l’expressió escènica o la gestió de les emocions aplicades a l’expressió musical. Més de 70 propostes pensades per ampliar i millorar el coneixement musical dels alumnes. Durant aquests dies, l’alumnat de l’Escola i Conservatori de Tortosa també aproparà la música als més petits mitjançant concerts en diverses escoles de la ciutat.

 

Les activitats obertes al públic són les següents:

Dimarts 9 abril

18 h Sala d’actes del Patronat Concert de cambra a càrrec d’alumnes de Grau Professional

19.30 h Sala d’actes del Patronat Concert de Vent fusta d’avançat 3

19.30 h Aula 4 del Patronat Xerrada: la història del violí a càrrec d’Evelio Tieles

Dimecres 10 abril

19.30 h Aula 4 del Patronat Audició de percussió i multipercussió a càrrec d’alumnes de Nivell Elemental, Nivell Mitjà i Grau Professional

Dijous 11 abril

19.30 h Sala actes Institut Dertosa Concert de música de cambra a càrrec dels alumnes de flauta i guitarra

20.00 h Salta d’actes del Patronat Concert d’iniciació a la cambra a càrrec dels alumnes de Nivell Elemental de piano

Divendres 12 abril

19.30 h Pati del Palau Despuig Concert “Descobrint a Emili Pujol”. Hi haurà 2 concerts: un a càrrec de la guitarrista Maria Ribera i l’altre a càrrec dels alumnes de guitarra de Nivell Elemental, Nivell Mitjà i Grau Professional.

Trobareu tota la informació i el programa complet de la Setmana d’Activitats d’Instrument 2019 a:  www.dipta.cat/cmtortosa/

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

22 + = 29

Últimes notícies