HomeSocietatMés de 80 vídeos sobre igualtat opten al premi Mayor Zaragoza

Més de 80 vídeos sobre igualtat opten al premi Mayor Zaragoza

El lliurament de la 15a edició dels Premis Federico Mayor Zaragoza tindrà lloc el pròxim 21 de maig a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa. Les entitats organitzadores, l’Associació d’Amigues i Amics de la UNESCO de Tortosa i la Universitat Rovira i Virgili, han destacat l’alta participació al certamen i la qualitat dels treballs que s’hi han presentat, amb la qual cosa han decidit incrementar el nombre d’accèssits que s’hi atorgaran.

Asseguren que han rebut més de 80 vídeos, que tracten sobre la igualtat de gènere, d’alumnes de tot Catalunya, d’alguns punts de l’Estat, i fins i tot, un de l’estranger.

Els participants havien d’elaborar vídeos en grups d’un mínim de tres persones i de dos minuts de durada sota el lema ‘Homes i dones en igualtat’. Per cada categoria es donaran tres premis econòmics, de 400, 250 i 150 euros, respectivament.

En les últimes edicions, el Premi Mayor Zaragoza havia girat entorn al canvi climàtic i els riscos que suposa per al planeta.

A l’hora de fer balanç de la concurrència d’esta edició número 15, la rectora de la URV, Maria José Figuera, va destacar, al fil de la temàtica del concurs, que la universitat del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre ha escalat fins al primer lloc del rànquing estatal quant als seus compromisos en igualtat i al seu grau de compliment, segons el Times Higher Education.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 30 = 40

Últimes notícies