HomeEducacióMés de cent cinquanta estudiants es graduen al campus Terres de l'Ebre...

Més de cent cinquanta estudiants es graduen al campus Terres de l’Ebre de la URV

Final de curs al campus Terres de l’Ebre de la URV. Divendres 17 de juny va tenir un dels actes més esperats i emotius per als estudiants que finalitzen els seus estudis de grau: l’acte de graduació de les promocions 2018-2022 dels quatre graus que s’imparteixen a Tortosa (Educació Infantil, Educació Primària, Infermeria i Administració i Direcció d’Empreses)

El van celebrar acompanyats per les seues famílies i amics als jardins exteriors del campus. Concretament, este curs s’han graduat un total de 152 estudiants: 26 d’Infantil, 42 de Primària, 20 d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i 64 d’Infermeria.

L’acte va estar presidit pel rector de la Universitat, Josep Pallarès, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, el degà de la Facultat d’Economia i Empresa, Antoni Terceño, el representant de la Facultat de Ciències de l’Educació, Josep Holgado, i la representant de la Facultat d’Infermeria, Maria Jiménez.

Gràcies per la vostra confiança, sou el valor més gran que tenim com a universitat. Només vull demanar-vos que porteu la URV sempre al cor” va dir el rector Pallarès, que va prendre possessió del càrrec el mateix divendres, unes hores abans de l’acte de cloenda.

Pel que fa als padrins de promoció, l’alumnat va escollir la professora Míriam Segura, d’Educació Infantil, Núria Callarisa, d’Educació Primària. El padrí d’ADE, Manel Casadó i l’Elsa Gil, d’Infermeria.

L’acte va finalitzar amb el tradicional llançament de birrets a l’aire.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies