HomeInfraestructuresMillorat el drenatge de l’avinguda Catalunya de l’Aldea

Millorat el drenatge de l’avinguda Catalunya de l’Aldea

L’Aldea celebra que el Ministeri de Foment haja acabat les obres de millora del drenatge de l’avinguda Catalunya per tal d’evitar inundacions, com ha passat en els darrers anys.

Després de l’enderroc del pont de l’N-340 i la reconversió en l’actual av. Catalunya, va quedar palès que el drenatge existent que va restar operatiu no era l’adequat per a drenar l’acumulació d’aigua. De fet, durant els temporals, com el Gloria o l’aiguat de l’agost de 2021, l’Aldea va patir greus inundacions davant l’Ajuntament, amb cotxes atrapats a l’avinguda; i malgrat que els treballadors municipals van operar amb bombes de succió, no es va poder impedir que s’inundessen les dependències municipals en diverses ocasions.

Davant d’això, des de l’Ajuntament van demanar a Foment que en millorés la infraestructura. L’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, apunta que “no ha estat una negociació fàcil, perquè la titularitat de l’N-340 ja no pertanyia a Foment, sinó a la població”. Amb les obres, que s’han executat de març a juliol, s’ha augmentat considerablement el punt de recollida d’aigües i s’ha augmentat la canalització fins al Barranc dels Pixadors.

Paral·lelament, s’ha col·locat un nou embornal al carrer Bordà per a evitar inundacions a la Raval de Fesol i la zona de l’església de Sant Josep. El cost de les intervencions ha estat de 400.000 €.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

36 + = 42

Últimes notícies