HomeSocietatMiquel Alonso dixa la direcció dels Serveis Territorials d’Interior i assumirà la...

Miquel Alonso dixa la direcció dels Serveis Territorials d’Interior i assumirà la de Territori

El rapitenc Miquel Alonso canviarà la direcció dels Serveis Territorials d’Interior per la de Territori. Alonso assumirà el càrrec de la morenca Lídia Pino, després de la sortida de Junts del Govern de la Generalitat.

Alonso va assumir la delegació del Departament d’Interior a les Terres de l’Ebre al juliol de 2021, després de més de dotze anys com a responsable de Protecció Civil a les comarques ebrenques.

Després d’un any al capdavant dels Serveis Territorials d’Interior, passarà a assumir la direcció del Departament de Territori a l’Ebre. Alonso és geògraf per la Universitat Rovira i Virgili, diplomat en Planificació Territorial i Desenvolupament Regional, i té un màster en Anàlisi i Gestió. Funcionari de carrera, forma part del cos de geògrafs de la Generalitat i ha impartit diversos cursos de Gestió de Risc a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Les incògnites

Amb el nomenament de Miquel Alonso com a responsable de Territori, quedarà vacant la direcció dels Serveis Territorials d’Interior. Des de la sortida de Junts del Govern s’ha rellevat el director dels Serveis Territorials de Salut, Joan Nin, per la directora d’infermeria de l’Hospital de Móra d’Ebre, Íngrid Roca. També, el miravetà Josep Maria Sáez ha rellevat Xavier Pallarès al capdavant de l’Institut pel Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (Idece). Al Departament de Justícia, Joan Juan seguix al càrrec, i algunes informacions apunten que podria continuar. D’altra banda, Drets Socials i Economia seguixen en mans de Junts, i podria haver-hi relleus en les properes setmanes.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 5 =

Últimes notícies