HomeComunicacióMiquel Piñol, d’Unió de Pagesos, i ANAV, escollits Micro Obert i Micro...

Miquel Piñol, d’Unió de Pagesos, i ANAV, escollits Micro Obert i Micro Tancat del 2021

El Col·legi de Periodistes de la demarcació Terres de l’Ebre organitza anualment els Premis Micro, que s’escullen per votació dels professionals de la comunicació del territori.

Amb el Micro Obert, el Col·legi vol reconèixer aquelles persones o institucions que donen facilitats als periodistes per fer la seua feina. En canvi, amb el Micro Tancat, el Col·legi vol donar un toc d’atenció a aquelles persones o institucions que dificulten o es mostren poc predisposats a facilitar la tasca periodística. D’altra banda, també s’atorga el micro daurat en homenatge a la seua llarga trajectòria periodística-

En el cas d’Unió de Pagesos, el representant Miquel Piñol va ser el responsable de recollir el Micro Obert, i se li concedeix “per la seua predisposició a atendre els mitjans i a contestar sempre les peticions dels periodistes”. Mentre que l’Associació Nuclear Ascó Vandellòs II se li atorga el Micro Tancat “per la seua manca de transparència i hermetisme respecte als periodistes.”

Finalment, el micro daurat va ser per Joan Launes “per la seua llarga trajectòria periodística, principalment al davant dels micròfons de Ràdio Móra d’Ebre”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies