HomeSocietat'Moltes Gràcies', l'espectacle itinerant de Quim Masferrer, aterra la tarda de dissabte...

‘Moltes Gràcies’, l’espectacle itinerant de Quim Masferrer, aterra la tarda de dissabte a Santa Bàrbara

SANTA BÀRBARA // Dissabte a partir de les 20 hores de la tarda ‘MOLTES GRÀCIES’, a càrrec de Quim Masferrer, aterra a Santa Bàrbara. El conegut “Foraster” que per a molts ja no ho és, visitarà el nostre poble amb un espectacle itinerant. Serà un dels actes programats per l’alcadia dins a la programació de les ‘No Festes’ d’enguany degut a la situació de la pandèmia de la Covid-19.

Moltes Gràcies és un espectacle creat durant les setmanes de confinament i en el qual Quim Masferrer s’acostarà a la gent d’una manera que mai abans havia fet. Si fins ara era el públic que anava a veure a l’actor, a partir d’ara serà l’actor qui anirà a veure al públic. Fa totalment seva l’expressió ‘Si no podem anar al teatre, el teatre ve a nosaltres’. Si el públic no pot anar on hi ha l’escenari, que sigui l’escenari el que es mogui i vagi a buscar el públic.Un escenari sobre rodes recorrerà els carrers principals del vostre municipi. En Quim Masferrer serà dalt de l’escenari amb l’objectiu que els veïns i veïnes del poble ens expliquin històries i les comparteixin amb la resta d’habitants. En Quim, durant el trajecte, els anirà convidant a pujar a l’escenari. Posarà en valor actes solidaris, històries entranyables, persones que s’han implicat de manera especial en aquests dies i poder donar-los MOLTES GRÀCIES. Aquest escenari mòbil serà una plataforma d’experiències única, una barreja d’humor i emotivitat amb l’objectiu de compartir amb la resta de veïns i veïnes aquests moments que ens ha tocat viure.L’espectacle que podrà veure tothom

Per aconseguir-ho, Quim Masferrer s’enfilarà a un escenari mòbil de 10m totalment equipat tècnicament que li permetrà arribar al seu públic. Des d’un portal, un balcó, la finestra de casa o simplement a peu de carrer, tothom podrà seguir el pas d’aquest escenari. Sempre s’ha dit que si les històries es comparteixen, es multipliquen i Quim Masferrer vol compartir-les amb la resta de la gent. Per això, un equip de càmeres i un de realització anirà seguint l’escenari i tothom des del seu mòbil, tauleta o smart tv podrà seguir-lo i adonar-se que, de cop, s’ha convertit en un plató de televisió.

Espectacle itinerant que transcorrerà pels carrers del poble que s’iniciarà davant la llar de jubilats planera. Des del consistori a través de les xarxes socials adverteixen que és precís l’ús de la mascareta per sortir a veure’l. A més, també es podrà seguir en directe pel canal de youtube “Quim Masferrer”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies