HomePolíticaMontse Perelló es presenta de nou com alcaldable de Tivissa amb la...

Montse Perelló es presenta de nou com alcaldable de Tivissa amb la candidatura Ara + Sumem

Montse Perelló i Margalef, actual alcaldessa de Tivissa, dissabte va fer l’acte de presentació com alcaldable d’Ara + Sumem – AM, davant un Centre Cultural ple de veïns i veïnes del poble; acompanyada, i amb el suport, de la regidora Alba Benedicto i l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell.

Benedicto, membre de l’Agrupació d’Electors Movem Tivissa, va destacar la bona entesa en la gestió municipal que han  portat a terme, tot reivindicant el component feminista que han introduït en les seves actuacions.

Montse Perelló va apuntar que “després de quatre anys de govern de coalició i haver afrontat situacions complexes com la gestió de la Covid, els efectes del Glòria i el Filomena, i el gran deute municipal que ens van deixar; hem teixit tantes complicitats i treballat tant amb els companys de Movem Tivissa, que no tenia cap sentit separar-nos per fer dues candidatures diferenciades, d’aquí que ens presentem sota un mateix projecte. Ara sumem per multiplicar” assenyalava Perelló.

L’alcaldable va reivindicar  “la necessitat de continuar transformant Tivissa” a la vegada que feia balanç de la feina feta des de l’alcaldia i l’equip de govern, que ha tingut com a eix prioritari d’actuació el benestar i l’atenció a les persones, a més de la sostenibilitat i el foment del turisme. En aquest sentit, Perelló va ressaltar que  “en poc temps hem estat capaces de tirar endavant la depuradora de Tivissa, davant els vint anys en què no s’havia fet resTambé hem instal·lat dues calderes de biomassa, una a l’escola i la llar d’infants, i l’altra,  al càmping municipal, i estem a punt de cobrir de plaques fotovoltaiques el sostre de l’escola”.

A més la candidata va apuntar que  “hem estat capaces de transformar l’amenaça que comportava l’allau de projectes de macropacs eòlics amb una oportunitat, establint un model pioner”. Model fonamentat en licitar des de l’Ajuntament prop de  700 hectàrees de terrenys comunals municpals destinats a instal·lar energies renovables;  “però  de manera ordenada, allà on nosaltres hem decidit i amb les  nostres condicions; de manera que els ingressos generats acabin revertint a tot el municipi i permetin impulsar projectes d’emprenedors, generar ocupació, retenir i atreure nova població” va manifestar.

Perelló també es va mostrar esperançada que amb el Fons de Transició Nuclear s’implantin empreses al polígon del Molló. Pel que respecta al foment del patrimoni cultural local i l’impuls turístic s’han fet  diferents actuacions per desestacionalitzar l’oferta  i  s’han aconseguit gairebé 2 M€ dels Fons Next Generation per desenvolupar de manera mancomunada amb pobles veïns un projecte sostenible, familiar i esportiu que tindrà un impacte molt positiu.

Carme Forcadell va intervenir per donar suport a Montse Perelló recordant que  “ha estat i serà una gran alcaldessa perquè és una dona amb experiència, sensible, feminista, que posa les persones al centre de la seva política, i que ha sabut gestionar molt bé una legislatura com aquesta, que ha estat molt complicada”.

A més, va lloar l’aliança d’Ara Tivissa i Movem Tivissa, socis del govern municipal actual, per presentar-se sota una mateixa candidatura: “en lloc d’acabar tots barallats, com passa sovint en molts llocs, aquí els que van començar separats ara han sumat, i això és un exemple per a tothom”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 2 =

Últimes notícies