HomeSocietatMóra d'Ebre instal·la una deshumectadora a la piscina

Móra d’Ebre instal·la una deshumectadora a la piscina

L’Ajuntament de Móra d’Ebre està instal·lant una nova deshumectadora a la piscina coberta dins del Centre Esportiu Municipal AQUA, la funció de la qual és el tractament i condicionament de l’aire a l’interior en les condicions de temperatura i humitat adequades per aquest tipus de recintes. Tot i que inicialment la seva instal·lació estava prevista pel mes de desembre de 2021 que es quan es van iniciar els treballs previs, els problemes a la cadena de subministrament del proveïdor han fet que la posada en funcionament estigui prevista per a la primera quinzena del mes d’abril.

L’equip substitueix l’existent que no estava operatiu ja en el moment en que l’Ajuntament de Móra d’Ebre va recuperar la concessió de mans de l’anterior adjudicatari el novembre del 2019. Aquest defecte en el funcionament provocava que el grau de temperatura i humitat del recinte no estès en les condicions més adequades, generant a més un elevat grau d’humitat que derivava en condensacions a l’interior de l’espai, provocant un major deteriorament dels materials.

Aquesta actuació, que ha suposat una inversió de 41.370,20 € ha comptat amb una subvenció de la Diputació de Tarragona corresponent al Pla d’Actuació Municipal de l’any 2019 per un import de 17.962,10 €, anant la resta del cost a càrrec dels recursos propis de l’Ajuntament de Móra d’Ebre.

La nova deshumectadora millora l’eficiència elèctrica de l’actualment existent en un 51% i compleix amb totes les normatives actuals pel que respecta a l’ús de gasos refrigerants. A més, incorpora un circuit intern que millora l’eficiència en la recuperació de calor de la piscina en un 33% respecte a equips d’altra tecnologia.

El regidor responsable d’AQUA, Andreu Cano, indica que “era totalment imprescindible la realització d’aquesta actuació per preservar l’estat de les instal·lacions i oferir un millor servei als usuaris de la piscina coberta”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

54 + = 58

Últimes notícies