HomeEsportsMóra la Nova, Remolins-Bítem i Ebre Escola B, premis Joc Net a...

Móra la Nova, Remolins-Bítem i Ebre Escola B, premis Joc Net a Terres de l’Ebre

ESPORTS // La Federació Catalana de Futbol va fer oficials, dijous de la setmana passada, les classificacions definitives del joc net, que han premiat l’esportivitat dels equips a cadascuna de les categories.

Amb un sistema de puntuació en què se sumava a cada equip 1 punt per cada targeta groga, 3 punts per cada doble amonestació o expulsió, tres punts per cada sanció exceptuant la de rebre una doble amonestació, un punt extra per cada partit de sanció addicional, i 10 punts per cada sanció lleu d’equip, la FCF ha elaborat al llarg de tota la temporada una classificació de Joc Net paral·lela a cada categoria i grup de competició.

Els dos equips més ben classificats de cada grup han obtingut, com estava ja establert, un premi de 1.000 euros en el cas del primer classificat i de 500 euros en el cas del segon classificat. El FC Ascó, únic equip de les Terres de l’Ebre a la Primera Catalana la temporada passada quedava classificat en 15a posició amb 99 punts i per tant lluny de poder optar al premi en la seua categoria.

Al grup sisè de Segona Catalana el Móra la Nova ha estat l’equip més esportiu al llarg de la competició amb un total de 58 punts, seguit pel Roda de Berà i d’equips com el Camarles (3r classificat), l’Ampolla (4rt), el Perelló (5è), la Sénia (7è) el Tortosa (8è) o la Rapitenca (9è). El Gandesa (11è classificat), l’Amposta (12è) i l’Ulldecona (14è) han aconseguit una pitjor valoració amb més sancions rebudes. A la Tercera Catalana el Remolins-Bítem no només ha liderat l’habitual classificació esportiva, sinó també la del joc net, on ha acabat primer classificat amb 63 punts. L’ha seguit el Roquetenc (2n classificat) amb 68, mentre que el Godall, equip exclòs per haver rebut una sanció d’equip greu ha estat l’últim classificat, per darrere d’equips com el Sant Jaume (17è), l’Aldeana (16è), l’Olímpic Móra d’Ebre (15è) i la Cava (14è). A la Quarta Catalana el premi a l’equip més esportiu se l’ha emportat l’Ebre Escola B amb 47 punts, seguit del Xerta, que n’ha sumat 48. La Cava B i el Masdenverge, amb sancions greus d’equip, han estat exclosos d’una classificació que també tanquen l’Alcanar (12è), el Jesús Catalònia B (11è) i el Pinell (10è).

La FCF ha repartit enguany 82.500 euros entre els 111 equips més esportius de tots els grups de futbol amateur català entre la Primera i la Quarta Catalana.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

61 + = 64

Últimes notícies