HomeTreballMovem acorda portar al Parlament una proposta de resolució per tirar endavant...

Movem acorda portar al Parlament una proposta de resolució per tirar endavant un Pla de Teletreball específic per a les Terres de l’Ebre

Movem Terres de l’Ebre ha reunit avui el seu Consell Regional, format per regidors, alcaldes i delegats de les quatre comarques ebrenques. L’objectiu d’aquest Consell Regional és posar en comú inquietuds a nivell de territori per buscar-hi solucions de manera conjunta, tot per crear sinèrgies dins del propi territori.

Concretament en aquest Consell Regional que s’ha celebrat a la Sénia, on la formació està governant representada per Futur per la Sénia, Movem Terres de l’Ebre ha debatut envers l’impuls de la Catalunya rural a través del teletreball i les oportunitats que representa per al territori, arribant a un acord de proposta de resolució sobre la millora de la connexió a la xarxa de telecomunicacions, fibra òptica i telefonia mòbil, a les Terres de l’Ebre, que faran arribar al Parlament de la mà del diputat de la mateixa formació i inscrit al grup parlamentari d’En Comú Podem, Jordi Jordan.

En aquest sentit, Jordan ha definit aquests proposta de resolució com “una necessitat bàsica de les Terres de l’Ebre per aconseguir l’equilibri i l’equitat territorial. Si es treballa des de les administracions per a garantir uns mínims de connectivitat adequats i de qualitat a tot el país i es posen facilitats a empreses, autònoms i emprenedors per a l’extensió del teletreball, es posarien facilitats per a un increment de la viabilitat del treball des dels municipis de la Catalunya rural”.

Eva Amposta, coordinadora regional de Movem Terres de l’Ebre i alcaldessa del Pinell, ha afegit que “Si es tiren endavant els acords que proposem en aquesta resolució, s’obre una nova possibilitat per a combatre el despoblament rural i el concepte de la “Catalunya buidada”, però juntament amb la millora de la connectivitat, és necessari també prendre mesures amb l’objectiu de garantir l’accés a l’habitatge i afavorir la rehabilitació, compra d’habitatges i també el lloguer, així com una connexió eficaç a nivell de transport amb els centres de treball“.

Durant el mateix Consell Regional s’ha arribat a l’acord de defensar i reivindicar per part de la formació i des de totes les institucions on tinguin representació, la construcció d’un nou hospital a Terres de l’Ebre, tal i com s’està fent a altres territoris.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 77 = 82

Últimes notícies