HomeSense categoriaMovem demana mesures per pacificar el trànsit a la carretera que...

Movem demana mesures per pacificar el trànsit a la carretera que uneix Tortosa amb Roquetes

TORTOSA // Una altra topada, ESTE cas entre un cotxe i una motocicleta a la T-341 ha revifat les queixes ciutadanes que reclamen més seguretat en aquest punt de la xarxa viària.

Movem Tortosa per la seua banda, ha recordat que no és el primer accident en esta avinguda que uneix els dos nuclis urbans i reclama a l’ajuntament que prenga les accions necessàries per a garantir la seguretat viària amb l’adopció de mesures protectores, siga a iniciativa pròpia o instant les administracions superiors a emprendre-les per tal de garantir-la.

Els regidors de Movem Tortosa i Roquetes, Jordi Jordan i David Poy, han expressat el seu malestar davant la inacció dels respectius governs municipals davant el degoteig continu d’accidents. “Tenint en compte que és una via pràcticament urbana, molt concorreguda per vianants i que compta a més a més amb una llar d’infants, la seguretat viària hauria de ser màxima”, afirma Poy.

És per tot això, que el cap de l’oposició a l’Ajuntament de Tortosa Jordi Jordan ha instat el govern municipal a iniciar les accions necessàries per a adoptar mesures de protecció que puguen garantir aquesta seguretat. “L’ajuntament ha de garantir la seguretat als seus ciutadans i no defugir de la responsabilitat, ja siga iniciant actuacions pròpies com reclamant mesures més contundents a les administracions superiors” afirma Jordan.

Recordem que han estat diverses les queixes ciutadanes envers este punt viari que ha esdevingut perillós arran del volum de trànsit i vianants que s’hi acumula en determinades hores. Moltes d’elles apunten a una mala senyalització i il·luminació, com també a l’excés de velocitat dels vehicles. Totes elles, però, apunten a una necessària millora en la seguretat per acabar amb els accidents i atropellaments.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies