HomePolíticaMovem Tortosa-PSC fa una proposta triple per al barri de Ferreries

Movem Tortosa-PSC fa una proposta triple per al barri de Ferreries

Segons una nota oficial enviada a la premsa la candidatura Movem TortosaPSC ha elaborat tres propostes clares per acabar amb diferents greuges que afecten principalment els més joves de la ciutat. D’una banda, segons ha explicat l’alcaldable Jordi Jordan, es volen construir dos promocions d’habitatges destinats a la gent jove “seran tant de lloguer com de compra. A Tortosa fa falta habitatge protegit, no se n’ha fet cap promoció en 16 anys i hi ha una evident necessitat de pisos de lloguer i de compravenda“.

La idea seria, segons ha explicat Jordan, “construir estes dos promocions en un solar de propietat municipal situat a la zona Ferreries Nord, a tocar de la gran superfície comercial del barri. Un dels barris més poblats actualment i que creiem que s’ha de reforçar en equipaments. En un primer mandat, segons Jordan,es faria la primera fase, amb la col·laboració de la Llei d’habitatge aprovada pel govern de l’Estat i també per la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració publicoprivada“.

Foto: Cedida

Esta actuació es completaria amb l’habilitació als baixos de l’edifici d’un punt de lectura per al barri de Ferreries, que serviria també de sala d’estudi. L’alcaldable de la coalició ha explicat que “seria una descentralització de la biblioteca de Tortosa i una manera de donar resposta a la necessitat que el barri de Ferreries tinga un servei de biblioteca, de lectura i si pot ser també de prèstec.

Sense marxar molt lluny de la zona on es volen construir els habitatges per a gent jove i el punt de lectura, la coalició té previst acabar amb un altre problema a la ciutat, com és la falta espais i propostes d’oci per als adolescents. Víctor Grau, candidat socialista, ha fet pública la creació d’un casal de joventut a l’antiga caserna de Mossos d’Esquadra de Ferreries, especialment pensat per als adolescents entre 12 i 16/18 anys. En este sentit ha explicat que sol·licitaran la reversió de les instal·lacions a la Generalitat de Catalunya i n’impulsaran la creació d’este nou casal jove. Aquesta proposta neix de la demanda de les famílies i del jovent: “Els joves també mereixen xalar i gaudir de la ciutat amb instal·lacions adequades i un programa d’activitats adaptades. No pot ser que per passar-s’ho bé, els més joves hagen de saltar una tanca d’escola o del pavelló”. Grau ha explicat que “este casal contempla espais de lleure, d’oci i activitats culturals i educatives, així com un altre espai obert a l’aire lliure com a punt de trobada i de socialització“.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 3 =

Últimes notícies