HomePolíticaNeus Sanromà optarà a l’alcaldia amb la candidatura municipal Implicats per Arnes

Neus Sanromà optarà a l’alcaldia amb la candidatura municipal Implicats per Arnes

L’actual presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta i regidora republicana a l’Ajuntament d’Arnes, Neus Sanromà i Samper, ha presentat els integrants de la candidatura Implicats per Arnes – Acord Municipal que l’acompanyaran a les eleccions dels 28 de maig. Sanromà encapçala de nou la candidatura amb l’objectiu de superar la majoria absoluta existent a l’Ajuntament i obrir una nova etapa al municipi.

L’alcaldable ha  destacat que la candidatura és una “mostra de la diversitat, transversalitat i representativitat d’Arnes, que combina la joventut amb l’experiència”. A més, ha reivindicat “noves maneres de fer i de gestionar l’Ajuntament, amb transparència, i donant un tracte igualitari a tots els veïns del municipi, defugint el clientelisme”.

Sanromà ha manifestat que “un dels principals eixos d’actuació del nostre equip serà la creació i rehabilitació d’habitatge, davant la manca d’oferta existent, fet pel qual hi ha molta gent a la que la qual li és molt difícil quedar-se o venir a viure al nostre poble, i això impacta directament amb el despoblament i la manca de relleu generacional”.

També ha explicat que “treballarem per millorar l’atenció a les persones, per no perdre més serveis essencials dels que tenim al poble; crear nous espais de treball facilitant mitjans per poder desenvolupar el teletreball; fomentar el turisme sostenible, promoure els nostres productes agroalimentaris i actuar per sumar potencialitats en l’àmbit de projectes supramunicipals que ajuden a transformar la Terra Alta i les Terres de l’Ebre”

Els integrants de la candidatura d’Implicats per Arnes – Acord Municipal són: Neus Sanromà Samper, Marta Samper Samper, Pedro Luis Cruz Gil, Maite Boldó Sabaté, Jesús Pallarés Bonet, Carme Bustamante Molina, Francesc Montolio Barrera, Glòria Irizar Recasens, Albert Fabregat Samper, Elvira Pérez Borràs, Judit Ber Amargós, i Marcel Sabaté Llusà

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 1 =

Últimes notícies